Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Az idén már harmadszor

Továbbra is kiemelt érdeklődés kísérte, a hétfőn megkezdődött XVII., az idei év utolsó Polgárőr Akadémiáját, amelyet dr. Túrós András az OPSZ elnöke nyitott meg.

article preview

Továbbra is kiemelt érdeklődés kísérte, a hétfőn megkezdődött XVII., az idei év utolsó Polgárőr Akadémiáját, amelyet dr. Túrós András az OPSZ elnöke nyitott meg.

 

akademia190927.jpg

2019. szeptember 28-án, Pilisszentkereszten, kezdetét vette a XVII. Polgárőr Akadémia, amely idén már a harmadik alkalommal és az elmúlt akadémiák létszámát tartva, 36 diákkal indult útjára. Az őt napig tartó oktatás megnyitóján az OPSZ elnöke mellett részt vett, dr. Tihanyi Miklós r. őrnagy PhD, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem tanára és Kitanits Lajos elnöki tanácsadó.

_sja6159.jpeg

Dr. Túrós András beszédében elmondta, hogy azok a polgárőr vezetők, polgárőrök, akik elvégezték ezt az öt napos képzést felsőfokon nyilatkoztak az itt megszerzett tapasztalatokról és ismeretekről. Fontosnak értékelte a polgárőrök oktatását, - hiszen ez egy garancia a Polgárőrség fejlődését illetően. - mondta az elnök. Kiemelte, hogy a közterületi- és külterületi járőrszolgálat, valamint a bűnmegelőzés, a Polgárőrség két alapvető küldetése, amelyekre mindenkor nagy odafigyeléssel kell lennünk. Az elnök továbbá kifejtette annak fontosságát, hogy a Polgárőrség egysége hosszútávon megmaradjon. - A sorból nem lóghat ki senki, egyetlen megyei szövetség, megyei elnök és egyesület sem! – hangsúlyozta dr. Túrós András.
Ezt követően a megnyitó átalakult egy fajta elnöki fórummá, ahol lehetőség adódott a résztvevőknek kérdéseket intézni az OPSZ elnökéhez.

_sja6669.jpeg

Az idei év utolsó szemeszteréről is elmondható, hogy eredményes volt, hiszen a 36 hallgató mindegyike sikeres vizsgát tett. A pénteki zárónapon a hallgatókat köszöntötte és az oklevélhez gratulált, dr. Sárközi Ferenc, az OPSZ főigazgatója, dr. Major Róbert r. ezredes PhD, az NKE Közbiztonsági tanszékvezető docense, dr. Kovács Sándor r. ezredes, az NKE mesteroktatója és az Akadémia osztályfőnöke is Kitanits Lajos.
Dr. Sárközi Ferenc főigazgató beszédében elmondta, hogy látva a sikeres vizsgákat és azt a jó hangulatot, ami ezt az öt napot jellemezte, a mostani képzés is elérte azt a célt, amiért az OPSZ ezt az oktatási képzést elindította.

További képek itt, illetve a Fotóalbumban

 

Forrás:http://www.opsz.hu

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 Pontos idő


Naptár


Retró Rádió

Online rádió indítása!

Elsősegély

SOS - Elsősegély alkalmazás

Gyorsan és könnyen használható alkalmazás vészhelyzet esetére és a felkészüléshez. Kattintson és nézze meg!


Időjárás


Országos Polgárőr Szövetség


Kövessen minket a Facebook-on!


Levelezőlista
Statisztika

Online: 5
Összes: 383674
Hónap: 8727
Nap: 92