Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Biztonságról a magyaralmási iskolában

magyaralmas0916.jpg2015. szeptember 11-én délután a Polgárőrség és Czaltig Tivadar r.tzls., körzeti megbízott tartott a kisiskolásoknak tartalmas előadást a biztonságos közlekedésről valamint a közbiztonságról.

 

2015. szeptember 11-én délután a Polgárőrség és Czaltig Tivadar r.tzls., körzeti megbízott tartott a kisiskolásoknak tartalmas előadást a biztonságos közlekedésről valamint a közbiztonságról.

Az iskolás gyermekek közlekedési tesztekkel mutathatták meg, hogy mit tudnak a szabályokról, és mennyire figyeltek oda rendőrségi előadáson. A legnagyobb tetszést természetesen a polgárőrök által szervezett kerékpáros ügyességi verseny aratta, melyen mind a 40 gyermek részt vett, akik kisebb-nagyobb sikerrel, de teljesítették a nem éppen könnyű pályát. Ezzel párhuzamosan zajlott az aszfaltrajz verseny is, ahol számos kiváló rajz született a kisdiákok jóvoltából. A délután végén a versenyek helyezettjei külön díjazásban részesültek. (értékes könyvek, pólók, és természetesen csokoládé) A gyermekek legnagyobb meglepetésére, és örömére minden kisdiák kapott egy-egy láthatósági mellényt, melyen az alábbi feliratot olvashatjuk: „Biztonságosabb az élet, ha a rendet te is véded”. Valamint hasznos kiadványt, és szórólapokat is adtunk át a tanulóknak a kerékpáros- és gyalogos közlekedésről, valamint a közbiztonságról.

Jó volt látni, hogy szinte minden gyermek a most megkapott mellényben ment haza, sőt másnap is mindenki abban kerékpározott Magyaralmáson – tudtuk meg Obuch Zoltántól, a Magyaralmási Polgárőrség elnökétől. Remélik a gyermekek a közeljövőben hasznosítani tudják a most megszerzett tudást, és maguk is hozzájárulnak a biztonságos közlekedéshez.

 

 

Forrás:http://www.radiop.hu

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 Pontos idő


Naptár


Retró Rádió

Online rádió indítása!

Elsősegély

SOS - Elsősegély alkalmazás

Gyorsan és könnyen használható alkalmazás vészhelyzet esetére és a felkészüléshez. Kattintson és nézze meg!


Időjárás


Országos Polgárőr Szövetség


Kövessen minket a Facebook-on!


Levelezőlista
Statisztika

Online: 20
Összes: 420804
Hónap: 11279
Nap: 413