Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Éber volt a polgárőr Mikepércsen

kulcsatadas_20140926142517_27.jpgMikepércsi polgárőr segített a szomszédjának abban, hogy ne lopják el a gépjárművét.

Mikepércsi polgárőr segített a szomszédjának abban, hogy ne lopják el a gépjárművét.

 

kulcsatadas_20140926142517_27.jpg

 

Bíróság elé állítást javasolnak a rendőrök az ellen a mikepércsi férfi ellen, aki a megalapozott gyanú szerint el akarta vinni a sértett gépkocsiját az udvaráról.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint 2014. szeptember 6-án 1 óra körüli időben Mikepércsen, a sértett hangokat hallott házának udvarán, ezért kiment és tetten ért egy férfit, aki a gépkocsijában kutatott. A hívatlan vendég a tulajdonos láttán a járműben található indítókulcsot magához vette, majd átugrott a kerítésen és futásnak eredt. Az esetet látta a szomszédban lakó polgárőr is, aki telefonon bejelentést tett a rendőrségre. A polgárőr ezt követően gépkocsijával az ismeretlen keresésére indult a környező utcákban, ahol meglátott egy a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható férfit.
A járőrök elfogták M. Sándor helyi lakost, akit a Hosszúpályi Rendőrőrsre előállítottak. A nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki a 22 éves férfit, aki beismerte a bűncselekmény elkövetését, majd megmutatta a rendőröknek, hogy futás közben melyik árokba dobta az indítókulcsot, melyet a nyomozóhatóság lefoglalt.
Vele szemben a Debreceni Rendőrkapitányság 2014. szeptember 18-án befejezte a jármű önkényes elvétele bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást és a keletkezett iratokat bíróság elé állítási javaslattal továbbította az illetékes járási ügyészségnek.

 

Forrás:http://www.opsz.hu/

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 Pontos idő


Naptár


Retró Rádió

Online rádió indítása!

Elsősegély

SOS - Elsősegély alkalmazás

Gyorsan és könnyen használható alkalmazás vészhelyzet esetére és a felkészüléshez. Kattintson és nézze meg!


Időjárás


Országos Polgárőr Szövetség


Kövessen minket a Facebook-on!


Levelezőlista
Statisztika

Online: 13
Összes: 420777
Hónap: 11273
Nap: 407