Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Együttműködési megállapodást kötöttek

megallapodas_alairas.jpgA Székesfehérvár Városi Polgárőrség és a Honvédség és Társadalom Baráti Kör Székesfehérvári Szervezete között jött létre együttműködési megállapodás 2016. január 15-én.

article preview

A Székesfehérvár Városi Polgárőrség és a Honvédség és Társadalom Baráti Kör Székesfehérvári Szervezete között jött létre együttműködési megállapodás 2016. január 15-én.

 

megallapodas_alairas.jpg

 

Az évek alatt kialakult barátság és együttműködés a két szervezet között, melyet Karsai Béla a Honvédség és Társadalom Baráti Kör Székesfehérvári Szervezetének (HTBK) elnöke és Cseh István a Székesfehérvár Városi Polgárőrség elnöke is alátámasztott. Minden évben a szoros együttműködésnek köszönhetően a székesfehérvári polgárőrök segítik a környékbeli katonai fesztiválok, rendezvények biztonságos lebonyolítását, mely a továbbiakban is így lesz.
Karsai Béla és Cseh István egy rövid köszöntő után aláírásával megerősítette ezt a szoros együttműködést.
A HTBK 1995-ben alakult. A szervezet célja a civil lakosság és a katonák, a társadalom és a hadsereg kapcsolatának erősítése, a nemzet érdekeit szolgáló honvédelem ügyének támogatása, a hadtörténelmünk népszerűsítése és élményszerű megjelenítése, a fiatalok hazafias-honvédelmi nevelése, katonahagyományaink őrzése, a katonakultúra terjesztése.

Székesfehérvár tradicionális katonaváros, ahol különös jelentőséget kap a hadsereg és a civil társadalom közötti kapcsolat, melyben több mint két évtizede, civil szervezetként híd-szerepet tölt be a Baráti Kör.

 

Forrás:http://www.opsz.hu

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 Pontos idő


Naptár


Retró Rádió

Online rádió indítása!

Elsősegély

SOS - Elsősegély alkalmazás

Gyorsan és könnyen használható alkalmazás vészhelyzet esetére és a felkészüléshez. Kattintson és nézze meg!


Időjárás


Országos Polgárőr Szövetség


Kövessen minket a Facebook-on!


Levelezőlista
Statisztika

Online: 18
Összes: 421083
Hónap: 11271
Nap: 391