Elnöki körlevél a 300x100 Biztonság pénzügyi támogatásáról

Dr. Túrós András, az Országos Polgárőr Szövetség elnöke körlevélben ad tájékoztatást a 300x100 Biztonság program pénzügyi támogatásának megérkezéséről.

Megyei Polgárőr Szövetség
Elnöke

Székhelye szerint

Tisztelt Elnök Úr!
Tájékoztatom, hogy Papp Károly r. altábornagy, rendőrségi főtanácsos, Országos Rendőrfőkapitány úr és az én javaslatomra, Dr. Pintér Sándor Belügyminiszter úr 100.000.000.- Ft-os támogatást hagyott jóvá a „300x100 Biztonság” kiemelt program folytatására, és ennek megfelelően a programban résztvevő Polgárőr Egyesületek az 1978/2017. (XII. 19.) Korm. határozatban szereplő összegekre jogosultak.
A Kormányhatározat szerinti támogatási összegek a programban résztvevő települések helyi önkormányzataihoz átutalásra kerültek, ezért kérem, hogy az érintett Polgárőr Egyesületek elnökei vegyék fel a kapcsolatot a Polgármesterekkel és kérjék a pénz átutalását az Egyesületük számlájára.

A Kormányhatározat szerint a rendelkezésre bocsátott pénzösszeg felhasználásának határideje 2018. június 30.

Budapest, 2018. január 04.

Tisztelettel:
Dr. Túrós András sk.