Ennél gyorsabbak nem is lehetnek

opsz.jpgNagy szerencséje volt annak az autósnak, aki pont a polgárőrök mellett ütközött Budapesten, hisz a segítség azonnal ott volt.

Balesetnél mentettek a fővárosi polgárőrök (fotó: illusztráció)
Augusztus 16-án éjszaka megelőző járőrszolgálatot láttak el a Zuglói Polgárőr és Önkéntes Tűzoltó Egyesület tagjai. Féltíz előtt pár perccel az Erzsébet királyné útján jártak, amikor látták, hogy egy arra közlekedő személygépkocsi vezetője hirtelen elveszítette uralmát a jármű felett és nagy erővel a szomszédos telek kerítésének csapódott. A polgárőrök azonnal értesítették a mentőket és megkezdték az életveszélyes sérülést szenvedett sofőr ellátását.

A percek múlva helyszínre érkező mentők és tűzoltók közösen szabadították ki a beszorult férfit és miután stabilizálták az állapotát, kórházba szállították.

A polgárőrök segítették a helyszínre érkező baleseti helyszínelők munkáját is - tudtuk meg Gyügyei Liliantől, a Budapesti és Agglomerációs Polgárőr Szervezetek Szövetsége sajtószóvivőjétől.

Forrás:http://www.opsz.hu

Nyelvek

MagyarDeutschEnglish

Profilkép

Elérhetőség

Levelezési cím:
8200 Veszprém, Bajcsy Zs. u. 2.
Email.: polgarorvp@gmail.com

Ügyfél fogadás: