Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Ennél gyorsabbak nem is lehetnek

opsz.jpgNagy szerencséje volt annak az autósnak, aki pont a polgárőrök mellett ütközött Budapesten, hisz a segítség azonnal ott volt.

Balesetnél mentettek a fővárosi polgárőrök (fotó: illusztráció)
Nagy szerencséje volt annak az autósnak, aki pont a polgárőrök mellett ütközött Budapesten, hisz a segítség azonnal ott volt.
Augusztus 16-án éjszaka megelőző járőrszolgálatot láttak el a Zuglói Polgárőr és Önkéntes Tűzoltó Egyesület tagjai. Féltíz előtt pár perccel az Erzsébet királyné útján jártak, amikor látták, hogy egy arra közlekedő személygépkocsi vezetője hirtelen elveszítette uralmát a jármű felett és nagy erővel a szomszédos telek kerítésének csapódott. A polgárőrök azonnal értesítették a mentőket és megkezdték az életveszélyes sérülést szenvedett sofőr ellátását.

A percek múlva helyszínre érkező mentők és tűzoltók közösen szabadították ki a beszorult férfit és miután stabilizálták az állapotát, kórházba szállították.


A polgárőrök segítették a helyszínre érkező baleseti helyszínelők munkáját is - tudtuk meg Gyügyei Liliantől, a Budapesti és Agglomerációs Polgárőr Szervezetek Szövetsége sajtószóvivőjétől.

 

Forrás:http://www.opsz.hu

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 Pontos idő


Naptár


Retró Rádió

Online rádió indítása!

Elsősegély

SOS - Elsősegély alkalmazás

Gyorsan és könnyen használható alkalmazás vészhelyzet esetére és a felkészüléshez. Kattintson és nézze meg!


Időjárás


Országos Polgárőr Szövetség


Kövessen minket a Facebook-on!


Levelezőlista
Statisztika

Online: 16
Összes: 421092
Hónap: 11258
Nap: 380