Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Felvilágosítás idősebbek számára

Bűnmegelőzési célú előadást tartott január 30-án, Debrecenben, a Csapókerti Közösségi Házban a Debrecen Kertségi Polgárőr Egyesület.

article preview

Bűnmegelőzési célú előadást tartott január 30-án, Debrecenben, a Csapókerti Közösségi Házban a Debrecen Kertségi Polgárőr Egyesület.

bunmegelozes.jpg

A Debrecen Kertségi Polgárőr Egyesület a bűnmegelőzési feladatai keretében nagy hangsúlyt fektet a veszélyeztetett korosztály körében bűnmegelőzési előadások tartására. Ennek a programnak a keretében 2019. január 30-án a DMK Csapókerti Közösségi Ház Életfa Idősek Klubja tagjai számára tartottak az egyesület képviselői bűnmegelőzési célú tanácsadást, melyen az időskorú lakosokat leginkább érintő bűncselekményekről és azok megelőzéséről volt szó annak érdekében, hogy az előadás hallgatói ne váljanak bűncselekmények áldozatává. Az előadáson szó volt például a zseblopások, betöréses lopások, besurranásos lopások illetve más trükkös lopások megelőzéséről, a kórházi tartózkodások esetére vonatkozó bűnmegelőzési tanácsokról, a rablások megelőzéséről, a Szomszédok Egymásért Mozgalomról, de jó tanácsokkal látták el az érdeklődőket a banki pénzfelvétellel kapcsolatban is.
Ezek után pedig közlekedésbiztonsági valamint baleset-megelőzési tanácsok hangzottak el Both János polgárőr tolmácsolásában - közölte Új István, a Debrecen Kertségi Polgárőr Egyesület elnöke.

 

Forrás:http://www.opsz.hu

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 Pontos idő


Naptár


Retró Rádió

Online rádió indítása!

Elsősegély

SOS - Elsősegély alkalmazás

Gyorsan és könnyen használható alkalmazás vészhelyzet esetére és a felkészüléshez. Kattintson és nézze meg!


Időjárás


Országos Polgárőr Szövetség


Kövessen minket a Facebook-on!


Levelezőlista
Statisztika

Online: 21
Összes: 430548
Hónap: 9677
Nap: 327