Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Fogathajtó világbajnokság biztosítása

szentes1002.jpgEgy jól megszervezett, nagy csapatot alkottak a Csongrád Megyei Polgárőr Szervezetek Szövetségének egyesületei a 16. Kettes fogathajtó Világbajnokságon Fábiánsebestyénen a Kinizsi Parkban 2015. szeptember 9 és 13 - a között.

 

Egy jól megszervezett, nagy csapatot alkottak a Csongrád Megyei Polgárőr Szervezetek Szövetségének egyesületei a 16. Kettes fogathajtó Világbajnokságon Fábiánsebestyénen a Kinizsi Parkban 2015. szeptember 9 és 13 - a között.

A hivatalos megnyitó napja előtt már néhány szentesi polgárőr részt vett az előkészületek segítésében.

A kezdetben kedvezőtlen időjárás ellenére fegyelmezetten és összehangoltan hajtották végre feladatukat a polgárőrök. Napi 35-40 fővel nyújtottak segítséget a rendezvény hivatalos biztosítását ellátó biztonsági szolgálat embereivel közösen a területre való beléptetésben, a parkolók felügyeletében, a gépjárműforgalom irányításában, valamint a látogató közönség elől elzárt területek őrzésében. A szolgálatokat ellátó polgárőrök feladatukat zökkenő-és problémamentesen látták el.

A Szentes Polgárőr Egyesület köszönetét fejezi ki az együttműködésért a polgárőrségre háruló feladatok felelősségteljes ellátásáért, Csengele, Pusztaszer, Ópusztaszer, Tömörkény, Csanytelek, Felgyő, Csongrád, Árpádhalom, Szegvár, Mindszent és a Nagymágocs polgárőr egyesületeinek! Tájékoztatott Gilinger István a Szentesi polgárőr egyesület elnökhelyettese.

 

Forrás:http://www.radiop.hu

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 Pontos idő


Naptár


Retró Rádió

Online rádió indítása!

Elsősegély

SOS - Elsősegély alkalmazás

Gyorsan és könnyen használható alkalmazás vészhelyzet esetére és a felkészüléshez. Kattintson és nézze meg!


Időjárás


Országos Polgárőr Szövetség


Kövessen minket a Facebook-on!


Levelezőlista
Statisztika

Online: 19
Összes: 420794
Hónap: 11277
Nap: 411