Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Fokozott éjszakai járőrszolgálat Berhidán

004.jpgA Berhidai Városi Polgárőrség 2014.12.13-án szombat éjjel 13-fővel és két  kutyával gyalogosan, utcáról utcára járva biztosította a település nyugalmát.

A Berhidai Városi Polgárőrség 2014.12.13-án szombat éjjel 13-fővel és két  kutyával gyalogosan, utcáról utcára járva biztosította a település nyugalmát.

 

004.jpg

 

Az akcióba később bekapcsolódtak a  Várpalotai rendőrkapitányság járőrei is négy fővel, és így a szórakozó helyek ellenőrzése is meg volt. Az akció eredményeként egy személy előállításra került. Az éjszaka folyamán több rendezvény is volt, de a nagy számú polgárőr jelenlétnek köszönhetően bűncselekmény és rongálás nem volt. Hajnalban a tömeg eloszlott és elindultak haza az emberek, van aki négykézláb, van aki segítséggel de a lényeg, hogy biztonságosan haza értek.

 

005.jpg002.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

Kovács Attila Berhida Városi Polgárőrség elnöke elmondta, hogy természetesen végig követték őket vigyázva, ne hogy valamelyik a földön fekve kihűljön.  Köszönjük Kovács Attilának  Berhida Városi Polgárőrség elnökének az információt.

 

 

Nagy Zoltán

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 Pontos idő


Naptár


Retró Rádió

Online rádió indítása!

Elsősegély

SOS - Elsősegély alkalmazás

Gyorsan és könnyen használható alkalmazás vészhelyzet esetére és a felkészüléshez. Kattintson és nézze meg!


Időjárás


Országos Polgárőr Szövetség


Kövessen minket a Facebook-on!


Levelezőlista
Statisztika

Online: 5
Összes: 390951
Hónap: 4726
Nap: 137