Fokozott éjszakai járőrszolgálat Berhidán

004.jpgA Berhidai Városi Polgárőrség 2014.12.13-án szombat éjjel 13-fővel és két  kutyával gyalogosan, utcáról utcára járva biztosította a település nyugalmát.

004.jpg

Az akcióba később bekapcsolódtak a  Várpalotai rendőrkapitányság járőrei is négy fővel, és így a szórakozó helyek ellenőrzése is meg volt. Az akció eredményeként egy személy előállításra került. Az éjszaka folyamán több rendezvény is volt, de a nagy számú polgárőr jelenlétnek köszönhetően bűncselekmény és rongálás nem volt. Hajnalban a tömeg eloszlott és elindultak haza az emberek, van aki négykézláb, van aki segítséggel de a lényeg, hogy biztonságosan haza értek.

005.jpg002.jpg

Kovács Attila Berhida Városi Polgárőrség elnöke elmondta, hogy természetesen végig követték őket vigyázva, ne hogy valamelyik a földön fekve kihűljön.  Köszönjük Kovács Attilának  Berhida Városi Polgárőrség elnökének az információt.

Nagy Zoltán