Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Háromoldalú találkozó Kecskeméten

megbeszeles_kecskemeten2.jpgPapp Károly rendőr altábornagy, az Országos Rendőr-főkapitányság vezetője meghívására háromoldalú találkozóra került sor március 2-án Kecskeméten.

article preview

Papp Károly rendőr altábornagy, az Országos Rendőr-főkapitányság vezetője meghívására háromoldalú találkozóra került sor március 2-án Kecskeméten.

 

megbeszeles_kecskemeten2.jpg

 

Az eseményen az Országos Polgárőr Szövetség, a Települési Önkormányzatok Országos Szövetsége, valamint az Országos Rendőr-főkapitányság vezetői vettek részt.

Kecskeméti megbeszélésenA találkozó keretében az országos rendőrfőkapitány tájékoztatás adott a meghívottak részére Magyarország bűnügyi és közbiztonsági helyzetéről, majd ezt követően Schmidt Jenő, a Települési Önkormányzatok Országos Szövetségének elnöke, valamint dr. Túrós András, az Országos Polgárőr Szövetség elnöke értékelte a polgárőr egyesületek és az önkormányzatok együttműködését, annak tapasztalatait.

A rendezvényen megjelentek egyetértettek abban, hogy a lakosság szubjektív közbiztonságérzetének javításában, a települések rendjének védelme érdekében elengedhetetlen e három szervezet szoros együttműködése.

 


Forrás:http://www.opsz.hu/

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 Pontos idő


Naptár


Retró Rádió

Online rádió indítása!

Elsősegély

SOS - Elsősegély alkalmazás

Gyorsan és könnyen használható alkalmazás vészhelyzet esetére és a felkészüléshez. Kattintson és nézze meg!


Időjárás


Országos Polgárőr Szövetség


Kövessen minket a Facebook-on!


Levelezőlista
Statisztika

Online: 15
Összes: 421092
Hónap: 11258
Nap: 380