Háromoldalú találkozó Kecskeméten

megbeszeles_kecskemeten2.jpgPapp Károly rendőr altábornagy, az Országos Rendőr-főkapitányság vezetője meghívására háromoldalú találkozóra került sor március 2-án Kecskeméten.

megbeszeles_kecskemeten2.jpg

Az eseményen az Országos Polgárőr Szövetség, a Települési Önkormányzatok Országos Szövetsége, valamint az Országos Rendőr-főkapitányság vezetői vettek részt.

Kecskeméti megbeszélésenA találkozó keretében az országos rendőrfőkapitány tájékoztatás adott a meghívottak részére Magyarország bűnügyi és közbiztonsági helyzetéről, majd ezt követően Schmidt Jenő, a Települési Önkormányzatok Országos Szövetségének elnöke, valamint dr. Túrós András, az Országos Polgárőr Szövetség elnöke értékelte a polgárőr egyesületek és az önkormányzatok együttműködését, annak tapasztalatait.

A rendezvényen megjelentek egyetértettek abban, hogy a lakosság szubjektív közbiztonságérzetének javításában, a települések rendjének védelme érdekében elengedhetetlen e három szervezet szoros együttműködése.

Forrás:http://www.opsz.hu/