Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
article preview

Iránymutatás a munkaszervezeti dolgozóknak

Az Országos Polgárőr Szövetség január 11-én, Budapesten, a Készenléti Rendőrség épületében megtartotta a 2018-as év első munkaszervezeti értekezletét, melyen egyeztették a részvevők közt a legfőbb feladatokat, az irányelveket, illetve beszéltek a szervezet kommunikációs feladatairól is.

Az Országos Polgárőr Szövetség január 11-én, Budapesten, a Készenléti Rendőrség épületében megtartotta a 2018-as év első munkaszervezeti értekezletét, melyen egyeztették a részvevők közt a legfőbb feladatokat, az irányelveket, illetve beszéltek a szervezet kommunikációs feladatairól is.

 

munkaszervezetiules.jpg

 

Dr. Túrós András, az OPSZ elnöke kifejezte köszönetét, hogy a polgárőrség a legelismertebb civil szervezetté vált az elmúlt időszakban. Az elnök kifejtette, hogy fontos partnere vagyunk a kormánynak, illetve stratégiai partnerként tekint a kormány a polgárőrségre. Ezután hozzátette: Még ettől is fontosabb dolognak tartom a lakosságnak, polgárőrségbe vetett bizalma rendkívül magas. Kiemelte, hogy mindenki, aki polgárőr vagy a polgárőrség alkalmazásában van, az legyen büszke arra, hogy hozzájárultunk egy olyan közbiztonsághoz, amely Európában is példaértékű. Munkaszervezeti ülésenMint mondta: A polgárőrség rajta van a „jó közbiztonság szekerén”. Tényként kezelte, hogy van két olyan programunk, amelyre szintén büszkék lehetünk, sőt még a rendészeti szervek, kormányzati szervek is nagyra értékelik, a 300x100 Biztonság és a Nagyvárosi Bűnmegelőzési Programot. Befejezésként a munkaszervezet felelősségéről beszélt és kifejtette, hogyha a polgárőrség ilyen magas megbecsülésnek örvend, ilyen magas a társadalmi elfogadottsága, akkor mindegyikünknek kötelessége az, hogy ezekre az eredményekre vigyázzunk, építsünk. Próbáljuk meg a polgárőrség egységét megtartani, egy botrányoktól mentes polgárőrséget működtetni, a tisztességet és a becsületességet megkövetelni mindenütt. Ez a munkaszervezet részéről is elsődleges feladat, hiszen itt is egységnek, rendnek, és konfliktusmentes működésnek kell lennie. „Mindenki egy csapatban focizik és mindenki egy csapathoz tartozik.” – mondta dr. Túrós András.
Ezután Nemcsek Szandra, az OPSZ gazdasági igazgatója tartotta meg a napirendjét, a Belügyminisztérium belső ellenőrzésével kapcsolatban kiadott intézkedési tervével összefüggésben. Miután egyeztetésre és megválaszolásra került több felmerült kérdés, a gazdasági igazgató az eseti problémákra vonatkozóan a gyakorlati intézkedésben is tanácsokat adott.
Dr. Ackermann János, az OPSZ belső ellenőrzésének vezetője is hozzászólt a napirendhez, és pár mondatban összefoglalta a Belügyminisztérium ellenőrzését.
A következő napirendi pontban dr. Barnucz Szilvia főigazgató beszélt arról, hogy a munkaszervezetben dolgozóknak az Alapszabály valamint az Szervezeti és Működési Szabályzat szerint kell tevékenykedniük. Kiemelte továbbá, hogy a 2018-as év egy koncentráltabb év kell hogy legyen, és fontos az odafigyelés, az összetartás. Nyomatékosította a rendszeres kommunikáció fontosságát és elmondta, hogy a sikeres, jó munkához szükség van a rendszeres kapcsolattartásra, valamint fontosnak tartotta felhívni a figyelmet a határidők pontos betartására.
Csonka Nándor, dr. Ackermann János, dr. Túrós András, dr. Barnucz Szilvia és Nemcsek Szandra az OPSZ munkaértekezleténVégezetül Csonka Nándor, az OPSZ sajtófőnöke besszélt arról, hogy a 2018-as évben tovább kell lépni, és magasabb szintű kommunikációt kell életre hívni. Ennek a feltétele a belső kommunikáció egységes, koncentrált megvalósítása. Fontos a folyamatos kapcsolattartás a gyors információáramláshoz. „Az arculatot közösen alakítjuk ki, ezért érezze minden vezető fontosnak és felelősségének azt, hogy a polgárőrség milyen arculatot mutat a nyilvánosság felé.” Csonka Nándor kifejtette, hogy az előttünk álló feladat, egy közös feladat, közös célokkal. A belső kommunikációnak gördülékenyebben kell működnie a sajtósok, az irodavezetők, az egyesületi vezetők és a sajtófőnök között. 

 

Forrás:http://www.opsz.hu/

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.

Nyelvek

MagyarDeutschEnglish

Profilkép

Pontos idő


Naptár


Retró Rádió

Online rádió indítása!

Elsősegély

SOS - Elsősegély alkalmazás

Gyorsan és könnyen használható alkalmazás vészhelyzet esetére és a felkészüléshez. Kattintson és nézze meg!


Időjárás


Országos Polgárőr Szövetség


Kövessen minket a Facebook-on!


Levelezőlista


Elérhetőség

Kapcsolat

Levelezési cím:
8200 Veszprém, Bajcsy Zs. u. 2.
Email.: polgarorvp@gmail.com


Ügyfél fogadás:

Hétfőtől- Csütörtök 7.00-15.00-ig.
Péntek 7.00- 12.00-ig.

Elérhetőség:

Trombitásné Hegyaljai Éva
E-mail: polgarorvp@gmail.com
Tel:06-30/650-3810
06-88/428-022 - 1880 mellék

Dülk Anita
E-mail:polgarorvp@gmail.com
Tel:06-30/650-3798
06-88/428-022 - 1880 mellék

Statisztika

Online: 10
Összes: 602172
Hónap: 35064
Nap: 1627