Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Ittasan motorozott, elcsapta a polgárőrt

motoros_baleset.jpegA Röszkei Polgárőr Egyesület tagjai – id. Sutus Antal, ifj. Fodor László, Deák Olivér és Marinko Márk – augusztus 30-án este 11 óra tájban rendőrökkel közös szolgálatot láttak el Röszkén, a Dugonyi út és a vasút kereszteződésénél lévő 1. sz. gyűjtőpontnál.

A Röszkei Polgárőr Egyesület tagjai – id. Sutus Antal, ifj. Fodor László, Deák Olivér és Marinko Márk – augusztus 30-án este 11 óra tájban rendőrökkel közös szolgálatot láttak el Röszkén, a Dugonyi út és a vasút kereszteződésénél lévő 1. sz. gyűjtőpontnál. Az önkéntes bűnmegelőzők – közülük ketten még gyakorló polgárőrök – az egyenruhásoknak a migránsok megfelelő helyre irányításában működtek közre.

 

motoros_baleset.jpeg


Munkájuk teljesítése közben ért a helyszínre egy ittas motoros, aki elütötte ifj. Fodor László polgárőrt, aki egy rendőrrel az út szélén tartózkodott. Miután új típusú láthatósági mellény volt rajta, a motorosnak látnia kellett őt. A kiérkezett mentősök elsődleges véleménye szerint polgárőrünk agyrázkódást és vélhetően arccsonttörést szenvedett. A sérült önkéntes bűnmegelőzőt ellátása után a Szegedi Klinikára szállították kivizsgálásra és megfigyelésre. Ifj. Fodor Lászlót szeptember 2-án hazaengedték, ám hosszú ideig táppénzen lesz.

 

A baleset helyszínén a Szegedi Rendőrkapitányság szakértői elvégezték a helyszínelési munkát, az ittas járművezetőt vérvételre előállították.

 

 


Forrás:http://www.opsz.hu

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 Pontos idő


Naptár


Retró Rádió

Online rádió indítása!

Elsősegély

SOS - Elsősegély alkalmazás

Gyorsan és könnyen használható alkalmazás vészhelyzet esetére és a felkészüléshez. Kattintson és nézze meg!


Időjárás


Országos Polgárőr Szövetség


Kövessen minket a Facebook-on!


Levelezőlista
Statisztika

Online: 15
Összes: 421092
Hónap: 11258
Nap: 380