Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Képzésre fordított hétvége

obuda1122-1.jpgA Budapest III. Kerületi Polgárőr Egyesület tagsága a 2014-es képzési tervében rögzítetteknek megfelelően 14-én délután és 15-én reggel 9-től este 7 óráig Lélektaktikai (stressz-tréning) képzésen vettek részt.

A Budapest III. Kerületi Polgárőr Egyesület tagsága a 2014-es képzési tervében rögzítetteknek megfelelően 14-én délután és 15-én reggel 9-től este 7 óráig Lélektaktikai (stressz-tréning) képzésen vettek részt.

A szükséges felszereléseket az Adyligeti Rendészeti Szakközépiskolától béreltük, míg a tréneri feladatok ellátását Csernák István, a PSA Védelmi és Biztonsági Akadémia ügyvezető igazgatója vállalta el.

A biztonsági rendszabályok ismertetését követően a résztvevők megfogalmazták elvárásaikat a gyakorlattal kapcsolatban, valamint az érzéseiket, amelyekkel a képzésre érkeztek.

A tréning gyakorlati részén a rendőr-polgárőr közös szolgálat végrehajtása során, a trénerek által generált stresszhelyzet alatti viselkedést láthattuk, illetve kamerával rögzítettük.

Utolsó mozzanatként egyenként megbeszéltük és elemeztük a történteket. A végrehajtók elmondták, milyen feladatot kellett megoldaniuk, mit tapasztaltak közben, milyen stresszhelyzetbe kerültek, a kialakult körülményeket mennyire tudták kezelni. Megtekintettük a tevékenységről készült videofelvételt és összevethették az átéltekkel. Megbeszéltük, melyek a törvényes és szakszerű megoldási módjai a kialakult szituációnak, illetve mindenki megfogalmazta a tanulságokat a feladat végrehajtásával kapcsolatban.

 

Forrás:http://www.radiop.hu

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 Pontos idő


Naptár


Retró Rádió

Online rádió indítása!

Elsősegély

SOS - Elsősegély alkalmazás

Gyorsan és könnyen használható alkalmazás vészhelyzet esetére és a felkészüléshez. Kattintson és nézze meg!


Időjárás


Országos Polgárőr Szövetség


Kövessen minket a Facebook-on!


Levelezőlista
Statisztika

Online: 7
Összes: 390951
Hónap: 4726
Nap: 135