Kiegyensúlyozott a közbiztonság, de nem lehet hátradőlni

Papp Károly rendőr altábornagy is köszönetét fejezte ki valamennyi polgárőrnek, akik a rendőrökkel összefogva dolgoztak a közbiztonságért.

opsz1220-3-777x437.jpeg

Elmondta, hogy 2017-ben számtalan kiemelt feladata volt a rendőrségnek, ahol közvetve vagy közvetlenül, de mindig számíthattak a polgárőrökre, a szakszerű és fegyelmezett feladat-végrehajtásra.

Ma Magyarországon kiegyensúlyozott a közbiztonság, de nem lehet hátradőlni, mert ezt meg is kell tartani.

Ezek után a főkapitány bejelentette, hogy ez elkövetkező hetekben, hónapokban 234 darab gépjárművet fognak átadni az Országos Polgárőr Szövetségnek, hogy ezzel is javítsák a gépjárműparkot, illetve bejelentette azt is, hogy 2018-ban az Országos Baleset-megelőzési Bizottság pont olyan mértékben fogja támogatni a Polgárőrséget, ahogy azt 2017-ben is megtette.

Forrás:http://polgarorok.hu