Kínai támogatóktól kapott védőfelszerelést a Polgárőrség

2020. április 23-án, a CECZ Közép-európai Kft. jóvoltából és a Magyar-Kínai Gazdasági Kamara közreműködésével, dr. Túrós András, az OPSZ elnöke több, mint 2 millió forint értékben, védőfelszereléseket vehetett át a szervezet budapesti, központi irodájában. Többek között 20.000 darab gumikesztyű, 4.000 darab maszk és 400 darab arcvédő került átadásra. Az adományokat Wu Jiang, a CECZ Közép-európai Kft. ügyvezetője és Pető Ernő, a Magyar-Kínai Gazdasági Kamara elnöke adta át.

Az adományozók nagyra értékelik, a Polgárőrség bűnmegelőzésben és a koronavírus-járvány megelőzésében végzett tevékenységét. Az adomány célja, a hatékony és biztonságos polgárőr szolgálatellátás biztosítása.
Dr. Túrós András, az Országos Polgárőr Szövetség nevében köszönetét fejezte ki az adományozóknak, akik további védőfelszerelés szállításáról biztosították az elnököt.

Budapest, 2020. április 23.

További képek itt, illetve a Fotóalbumban