Körlevél az Ifjú polgárőr igazolvány sürgős igényléséről

250x250_opsz_logo_1000.jpgElnöki körlevél az Országos Polgárőr Szövetség megyei, valamint fővárosi tagszövetségei elnökeinek.

250x250_opsz_logo_1000.jpg

Tisztelt Elnök Úr!

Felhívom a megyei és budapesti elnökök figyelmét, hogy soron kívül intézkedjenek lehetőleg azoknál az ifjú polgárőröknél, akik részt vesznek a 2015. Szeptember 26-ai, százhalombattai fórumon (megyénként legalább 10 fő), hogy jelentkezzenek az ifjú polgárőr igazolvány igényükkel az Okmányirodáknál fényképfelvételre, utána adják le a megyei (budapesti) irodavezetőnek a kitöltött igényléseket annak mellékleteivel együtt (NEK-adatlap, személyi igazolvány és lakcímkártya mindkét oldali fénymásolatával).
Az irodavezetők soron kívül, de legkésőbb szeptember 20-áig rögzítsék az, adatokat, hogy a fórumig elkészülhessenek az igényelt ifjú polgárőr igazolványok!
Kérem, szíveskedjenek a polgárőr egyesületek részére a szükséges tájékoztatást és segítséget megadni.

Köszönöm szíves együttműködését!

Budapest, 2015. szeptember 8-án.

Dr. Túrós András
OPSZ elnöke