Köszönet a polgárőröknek

esztergom.jpgA Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője három polgárőr egyesület elnökének adott át elismerést.

A Komárom-Esztergom Megyei Polgárőr Szövetség 2014. augusztus 9-én Nagyigmándon tartotta a Megyei Polgárőr Napot. Az egész napos rendezvényen a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság vezetői és rendőrkapitányai is jelen voltak.

Farkas Gábor r. ezredes, megyei főkapitány köszöntő beszédében az együttműködés fontosságáról beszélt. Köszönetet mondott a polgárőröknek azért, hogy önkéntes munkájukkal segítik a közrend fenntartását, a közbiztonság erősítését célzó rendőri szolgálatot. Farkas Gábor r. ezredes három polgárőr egyesület elnökének adott át elismerést. Bedecs János, a Nagyigmándi Polgárőr Egyesület, Róth István, a Tárkányi Polgárőr Egyesület, valamint Nagy László, az Esztergom-Kertváros Polgárőrség elnöke vehetett át Szent György emlékérmet a főkapitánytól

Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság

Forrás:http://radiop.hu