Köszönőlevél Papp Károly országos rendőr-főkapitánytól

Papp Károly rendőr altábornagy, rendőrségi főtanácsos, országos rendőrfőkapitány írt köszönőlevelet a polgárőröknek a fáradtságot nem ismerő, elhivatott, áldozatos és fegyelmezett munkájukért, mellyel támogatták a 2017. évi úszó-, és hosszútávúszó-, műugró-, szinkronúszó-, és vízilabda világbajnokság, a győri Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál és a Formula 1 Pirelli Magyar Nagydíj 2017. megrendezésével összefüggő rendőrségi munkát.

Dr. Túrós András úrnak,
elnök
Budapest

Tisztelt Elnök Úr!
Az idei nyár kiemelt rendezvényeinek, eseményeinek biztosítási feladatai fokozott kihívást, komoly erőpróbát jelentenek a Rendőrségnek. Az eddigi eredményes és magas színvonalú végrehajtásban különösen fontos szerepet vállaltak az Országos Polgárőr Szövetség szervezetei és tagjai. Ezúton fejezem ki őszinte elismerésemet a polgárőrök fáradtságot nem ismerő, elhivatott, áldozatos és fegyelmezett munkájáért, mellyel támogatták a 2OI7. évi úszó-, és hosszútávúszó-, műugró-, szinkronúszó-, és vízilabda világbajnokság, a győri Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál és a Formula 1 Pirelli Magyar Nagydíj 2OI7. megrendezésével összefüggő rendőrségi feladatok professzionális ellátását.
Köszönöm a konstruktív együttműködést, a segítő hozzáállást és a támogatást.
Kérem Elnök urat, tolmácsolja őszinte nagyrabecsülésemet és köszönetemet valamennyi, a feladatellátásban részt vevő polgárőr felé.
További munkájukhoz sok sikert és jó egészséget kívánok!

Budapest, 2017. július 31.

Tisztelettel:
Papp Károly r. altábornagy