Közlekedési verseny Tímáron

bemutato1.jpgA Timári Polgárőr Egyesület és a Rakamazi Rendőrőrs közötti együttműködés jó példája, hogy egy kerékpáros közlekedési verseny t rendeztek a helyi általános iskolában.

Második alkalommal került megrendezésre 2015. szeptember 30-án a Kerékpáros közlekedési vetélkedő a timári Szabolcsvezér Általános Iskolában, a Timári Polgárőr Egyesület és a Rakamazi Rendőrőrs közreműködésével. A diákok a KRESZ szabályait megismerve és betartva közlekedtek kerékpárjaikkal egy kialakított versenypályán.

A tavalyi eredményeket felülmúlva sokkal többen értek célba jobb idővel és kevesebb hibaponttal - közölte Zajácz Balázs iskolatitkár.

A szervezők remélik, hogy ez a vetélkedő hagyománnyá válik.

Forrás:http://www.radiop.hu