Közleményben köszönték meg a polgárőrök támogatását

A pécsi Vasasért Egyesület MTI közleményben mondott köszönetet mások mellett a Pécs-Keleti Városrész Polgárőr Egyesületnek és tagjainak amiért jelentős összeggel valamint támogató munkával segítették a Pécs-Vasas, D. utca 11. szám alatti hatlakásos társasház decemberi sorháztűzben károsult családok számára indított adománygyűjtést.

vasas_tuz.jpg

Ahogy az a közleményben olvasható, az adománygyűjtés eredményeképpen rövid időn belül 1.424.600 Ft jött össze, amit egyenlően elosztva a károsult családok közt, lakásokként 237.430 Ft pénzbeli támogatást jelentett. Közel 100 fő adományozott a pénz mellett eszközöket vagy éppen saját ingatlan használatát.
A Magyar Távirati Irodán keresztül kiadott közleményben a szervezők külön köszönet mondtak a vasasi polgárőröknek, a Pécs-Keleti Városrész Polgárőr Egyesületnek.

Forrás:http://www.opsz.hu