Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Közös külterületi szolgálat a rendőrséggel

opsz.jpgAz OPSZ Lovas Tagozat székhelyén, Lakiteleken is megerősített közös szolgálatot láttak el a Polgárőrség Lakitelek egyesület lovas polgárőrei. A három napos szolgálatot a polgárőrök a Készenléti Rendőrség lovasaival közösen látták el.

Közös külterületi szolgálat a rendőrséggel
Az OPSZ Lovas Tagozat székhelyén, Lakiteleken is megerősített közös szolgálatot láttak el a Polgárőrség Lakitelek egyesület lovas polgárőrei. A három napos szolgálatot a polgárőrök a Készenléti Rendőrség lovasaival közösen látták el.
A Belügyminisztérium, az Országos Rendőr-főkapitányság és az Országos Polgárőr Szövetség programjának keretében a rendőrség és a lovas polgárőrökkel rendelkező egyesületek közös járőrszolgálatot látnak el a települések, azok külterületén élők biztonságának fenntartása, javítása érdekében.
A külterületek és a tanyavilág biztonságát vigyázzák a lovas polgárőrök és rendőrök Lakiteleken
A külterületek és a tanyavilág biztonságát vigyázzák a lovas polgárőrök és rendőrök Lakiteleken

Lakiteleken egy lovas járőrpárt telepített három napra a Készenléti Rendőrség, akikhez a lakiteleki lovas polgárőrök csatlakoztak és így teljesítettek szolgálatot a nagy kiterjedésű üdülőterülettel és tanyavilággal rendelkező településen. A három nap alatt nyolc lovas polgárőr vett részt az akcióban. A lovas járőrök a heti piacon is megjelentek, majd a tanyavilág felé vették útjukat. A település rendőrjárőre két körözött személyre hívta fel kollégái figyelmét. A tanyasi emberek nagy örömmel fogadták a lovas rendőrök megjelenését, a lovas polgárőröket már ismerősként köszöntötték. Az egyik tanyában nagy létszámú román állampolgárt találtak, akik szezonmunkásként tartózkodnak jelenleg Lakiteleken. Az igazoltatásukat követően további tanyákat, dűlőket ellenőriztek le a lovas járőrök.

 

(Forrás: Madari Róbert)

 

Forrás:http://www.opsz.hu

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 Pontos idő


Naptár


Retró Rádió

Online rádió indítása!

Elsősegély

SOS - Elsősegély alkalmazás

Gyorsan és könnyen használható alkalmazás vészhelyzet esetére és a felkészüléshez. Kattintson és nézze meg!


Időjárás


Országos Polgárőr Szövetség


Kövessen minket a Facebook-on!


Levelezőlista
Statisztika

Online: 16
Összes: 420776
Hónap: 11272
Nap: 406