Közös szolgálat polgárőrökkel

csepreg0130.jpgA város rendjére ügyeltek Kőszegen és Csepregen.

A város rendjére ügyeltek Kőszegen és Csepregen.

A Kőszegi Rendőrkapitányság járőrei láttak el közös szolgálatot a Kőszegi Polgárőr Egyesület, valamint a Csepreg Közbiztonságáért Polgárőr és Bajtársi Egyesület polgárőreivel 2015. január 26-án. A közbiztonság szempontjából nyugodt alpokaljai városok központjában és a nagyobb forgalmú belső utakon is szükség van a rend őreinek jelenlétére, a szabálytalankodók kiszűrésére. A közös munka jó lehetőséget biztosított, hogy a gépjárművezetők és a kerékpárosok célhoz kötött igazoltatása során megelőzzék a szabálysértéseket. A szolgálat során ellenőrizték a forgalmasabb és látogatottabb helyeket, a gyalogos tevékenység során közvetlenebb kapcsoltba tudtak kerülni az emberekkel. Csepregen az iskola előtt segítették át a gyerekeket a forgalmas úton, ezzel is biztosítva a balesetmentes közlekedést.

Forrás:http://www.radiop.hu