Külföldi elismerés az OPSZ elnökségi tagjának

A muravidéki Sever Rendőr Veterán Szövetség 2019. december 6-án Muraszombaton tartotta hagyományos éves emléknapját melyen elismerést kapott a Vas Megyei Polgárőr Szövetség illetve Bedi Ákos, az Országos Polgárőr Szövetség elnökségi tagja is.

A vendégeket mag. Damir Ivančič, a Muraszombati Rendőr-főkapitányság vezetője köszöntötte, majd Alojzij Klančišar, a Sever Szövetség országos alelnöke hangsúlyozta beszédében a szlovén rendőrség felelősségteljes munkáját.

Az ünnepségen a figyelemre méltó szervezésükért és tevékenységükért emlékplakettet adományoztak Vas Megyei Polgárőr Szövetségnek, illetve a kiváló együttműködés terén végzett munkájáért a Sever Szlovénia Egyesület Aranyjelét - mely egyébként a civil embernek adható legmagasabb elismerés - Bedi Ákos (a fotón középen), a Vas Megyei Polgárőr Szövetség elnöke, az OPSZ elnökségi tagja vehette át. Ezt a kitüntetést Czúgh Géza, a VMPSZ elnökségi tagja, a Magyarszombatfai Polgárőr Egyesület elnöke valamint Horváth Tibor, korábbi VMPSZ elnökségi tag is megkapta az elmúlt években.

Forrás:https://www.opsz.hu/