Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Külföldi elismerés az OPSZ elnökségi tagjának

A muravidéki Sever Rendőr Veterán Szövetség 2019. december 6-án Muraszombaton tartotta hagyományos éves emléknapját melyen elismerést kapott a Vas Megyei Polgárőr Szövetség illetve Bedi Ákos, az Országos Polgárőr Szövetség elnökségi tagja is.

article preview

A vendégeket mag. Damir Ivančič, a Muraszombati Rendőr-főkapitányság vezetője köszöntötte, majd Alojzij Klančišar, a Sever Szövetség országos alelnöke hangsúlyozta beszédében a szlovén rendőrség felelősségteljes munkáját.

Az ünnepségen a figyelemre méltó szervezésükért és tevékenységükért emlékplakettet adományoztak Vas Megyei Polgárőr Szövetségnek, illetve a kiváló együttműködés terén végzett munkájáért a Sever Szlovénia Egyesület Aranyjelét - mely egyébként a civil embernek adható legmagasabb elismerés - Bedi Ákos (a fotón középen), a Vas Megyei Polgárőr Szövetség elnöke, az OPSZ elnökségi tagja vehette át. Ezt a kitüntetést Czúgh Géza, a VMPSZ elnökségi tagja, a Magyarszombatfai Polgárőr Egyesület elnöke valamint Horváth Tibor, korábbi VMPSZ elnökségi tag is megkapta az elmúlt években.

Forrás:https://www.opsz.hu/

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 Pontos idő


Naptár


Retró Rádió

Online rádió indítása!

Elsősegély

SOS - Elsősegély alkalmazás

Gyorsan és könnyen használható alkalmazás vészhelyzet esetére és a felkészüléshez. Kattintson és nézze meg!


Időjárás


Országos Polgárőr Szövetség


Kövessen minket a Facebook-on!


Levelezőlista
Statisztika

Online: 12
Összes: 407840
Hónap: 12971
Nap: 474