Látogatás a honvédelmi miniszternél

turos_andras_simicsko_istvan.jpgA Honvédelmi Minisztériumban, dolgozószobájában fogadta január 6-án dr. Túrós Andrást, az Országos Polgárőr Szövetség elnökét dr. Simicskó István, Magyarország honvédelmi minisztere.

turos_andras_simicsko_istvan.jpg

A találkozón az OPSZ elnöke átadta a tárcavezetőnek – aki még a nyáron tett polgárőr vizsgát lakóhelyén, a főváros XI. kerületében – elkészült polgárőr igazolványát. Rövid eszmecserét folytattak a Polgárőrség jövőjéről, főként az Ifjú Polgárőr Tagozatról. Dr. Simicskó István kifejtette: honvédelmi miniszterként támogatja az Ifjú Polgárőrök képzését, s ehhez minden segítséget megígért a tárca nevében. Szó volt arról is: a közeli jövőben egyeztetnek majd e témakörben közös feladataikról.

Forrás:http://www.opsz.hu