Lovas képzés ifjú polgárőröknek

2018. július 2-6-a között az Országos Polgárőr Szövetség Lovas Tagozata ifjú polgárőrök részére lovas képzést tart.

lovas_tagozat_1000logo.jpg

Helyszín: PKN Ranch, Dunaharaszti (Pest megye)
Tervezett létszám: 10-15 fő
Lovas szakmai felelős: Nádai Nagy Kamilla sportlovas oktató
Felelős: Valóczki Melinda megyei koordinátor, Marosvölgyi Katalin és Nádai Nagy Péter Lovas Tagozat elnökségi tagok.
Vizsgáztató: Nádai Nagy Péter, az OPSZ Lovas Tagozatának elnökségi tagja.
A maximális keretlétszám: 15 fő.
Jelentkezési határidő: 2018. május 20.

Szükséges, hogy az ifjú polgárőrnek legyen valamennyi lovas tapasztalata és ifjú polgárőr igazolványa. (Amennyiben az igénylés hivatalosan megtörtént, de az igazolvány még nem érkezett meg, a megyei iroda igazolása elégséges.) Jelentkezni az opsz.lovastagozat@gmail.com címen lehetséges egy rövid, fényképes levéllel, amiben az ifi bemutatja önmagát, lovas előképzettségét és a polgárőrséghez kötődő terveit.

Szülői hozzájáruló nyilatkozat kötelező!
Elhelyezés sátorban, ezért szükséges sátrat és hálózsákot vinni. Étkezés naponta 5 alkalommal (reggeli, tízórai, ebéd, uzsonna, vacsora). Szükség esetén étkezések között zsíros kenyér, hagyma rendelkezésre áll. Tisztálkodási lehetőség: Angol WC, kézmosó, zuhanyzó.

Saját lóval, de ló nélkül is részt lehet venni. Állategészségügyi előírások:  lóútlevél, alapimmunizálást követően fél évnél nem régebbi lóinfluenza elleni védőoltás, egy évnél nem régebbi, negatív vérvizsgálati eredménnyel a fertőző kevésvérűség és max. 3 éves, negatív vérvizsgálati eredménnyel a takonykórt illetően. Saját lónak a helyszínen, bokszot, karámot, fedett beállót, szénát, abrak takarmányt, vizet tudnak biztosítani.

A Tagozat igazolja vissza 2018. június 10-ig, hogy ki került be.

A Jelentkezési lap letölthető itt.

Forrás:http://www.opsz.hu