Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Lovas polgárőrképzés Debrecenben

debrecen1001lovas.jpg2015. szeptember 17-20. napjain Debrecenben gyakorlati és elméleti lovas polgárőr képzés zajlott 12 lovasnak és lovának, illetve további 15 fő aktuálisan gyalogos polgárőr lovasnak, mint megfigyelőnek.

 

2015. szeptember 17-20. napjain Debrecenben gyakorlati és elméleti lovas polgárőr képzés zajlott 12 lovasnak és lovának, illetve további 15 fő aktuálisan gyalogos polgárőr lovasnak, mint megfigyelőnek.

 

Az eső sem zavarta a lovas polgárőröket a gyakorlati képzés alatt, hiszen sokszor a járőrözés során is nyakukba szakad az ég. A gyakorlat folyamán a lovasok járőrszolgálatot is adtak a Debreceni Polgárőr Egyesület a Cívis Városért polgárőreivel közösen.

A képzésért külön köszönet - a Készenléti Rendőrség Lovas Alosztályának volt vezetőjének - Domoszlai Dániel lovas edzőnek, aki társadalmi felajánlásként szabadidejében foglalkozott a lovas polgárőrök gyakorlati képzésével. Külön köszönet a szervezésért házigazda debreceni egyesületnek és Budai Mónika lovas csoportvezetőnek!

A részt vevő lovas polgárőrök így vélekedtek:

"Köszönet az Országos Polgárőr Szövetség vezetőségének, hogy lehetővé tették ezt a színvonalas oktatást tapasztalt és képzett vezetőkkel. Sok hasznos és fontos információhoz juthattunk. Köszönet a debreceni házigazdáknak, hogy jól érezhettük magunkat, örömmel fogadtak minket, és végezetül Debreceni járőrözésen is részt vehettünk."

 

Forrás:http://www.radiop.hu

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 Pontos idő


Naptár


Retró Rádió

Online rádió indítása!

Elsősegély

SOS - Elsősegély alkalmazás

Gyorsan és könnyen használható alkalmazás vészhelyzet esetére és a felkészüléshez. Kattintson és nézze meg!


Időjárás


Országos Polgárőr Szövetség


Kövessen minket a Facebook-on!


Levelezőlista
Statisztika

Online: 18
Összes: 430350
Hónap: 9715
Nap: 304