Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Lovas polgárőrök képzése volt Mórahalmon

Az OPSZ Lovas Tagozata október 12-én tartotta továbbképzését a lovas polgárőrök számára. Egész napos továbbképzést Sallay Sándor lovaglótanár és Pénzes Gábor lovas edző tartotta a lovaspályán.

article preview

Az OPSZ Lovas Tagozata október 12-én tartotta továbbképzését a lovas polgárőrök számára. Egész napos továbbképzést Sallay Sándor lovaglótanár és Pénzes Gábor lovas edző tartotta a lovaspályán.

lovaskepzesmorahalom.jpg

Rendezvényen megjelent továbbá Batiz István a Csongrád Megyei Polgárőr Szövetség elnőke, Papp László r. őrnagy a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Idegenrendészeti osztályvezetője, dr. Révész Szabolcs r. alezredes a Szegedi Határrendészeti kirendeltség vezetője és Dobó Attila r. százados a Mórahalmi Rendőrőrs vezetője. 
Batiz István megyei elnök elmondta, hogy a lovas polgárőr tagozat és a határvédelmi polgárőr tagozat együttműködési megállapodást írt alá. Ennek a megállapodásnak jó példáját láthatjuk itt, hiszen a mórahalmi lovas polgárőrök egyben a határvédelmi tagozatot is képviselik. Dr. Révész Szabolcs r. alezredes és Dobó Attila r. százados értékelték a polgárőrség munkáját. Elmondták, hogy a polgárőrségre mindig lehet számítani. Kiemelték, hogy a külterületeken élők szubjektív biztonságérzetének növelésé érdekében a lovas polgárőrség jelenléte jelentős szerepet töltenek be. Az illegális migrációval kapcsolatban a nehezen járható területeken a lovasokra szintén nagy feladat hárult, amit maximálisan teljesítettek, ezzel is segítve a rendőrség munkáját. Papp László r. őrnagy megköszönte és elismerte a polgárőrök önzetlen munkáját. Végezetül Sárközi László a polgárőr egyesület elnöke szolgálatra jelentkezett a továbbképzésen részt vett teljes személyi állománnyal, lovakkal és gépkocsival.
A továbbképzés eredményesen zárult. Elismerő szavak mellett a hiányosságokra is felhívták az oktatok a polgárőrök figyelmét- mondta Sárközi László a Mórahalmi Önvédelmi Egylet (Polgárőrség) elnöke. Az elnök, megköszönte a segítséget és a támogatást dr. Rácz Adrienn OPSZ Lovas tagozat elnökének. 
 

Forrás:http://www.opsz.hu

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 Pontos idő


Naptár


Retró Rádió

Online rádió indítása!

Elsősegély

SOS - Elsősegély alkalmazás

Gyorsan és könnyen használható alkalmazás vészhelyzet esetére és a felkészüléshez. Kattintson és nézze meg!


Időjárás


Országos Polgárőr Szövetség


Kövessen minket a Facebook-on!


Levelezőlista
Statisztika

Online: 1
Összes: 383665
Hónap: 8728
Nap: 88