Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
article preview

Megemlékezések országszerte

Az ország számtalan pontján biztosították a polgárőrök a március 15-i koszorúzások illetve ünnepségek biztonságos lebonyolítását. Íme néhány helyszín, néhány történés.

Az ország számtalan pontján biztosították a polgárőrök a március 15-i koszorúzások illetve ünnepségek biztonságos lebonyolítását. Íme néhány helyszín, néhány történés.

 

marc15.jpg

 

Szegeden az ünnepség zavartalan lebonyolítását a polgárőrök a rendőrséggel közösen végezték. A biztosítási feladatban közreműködött a Belvárosi-Móravárosi és az Alsóvárosi Közhasznú Polgárőr egyesület 16 fővel. Szeged város ünnepsége a Széchenyi téren zászlófelvonással kezdődött, majd az ünneplők a Fricsay Ferenc Városi Fúvószenekar vezetésével átvonultak a Kárász utcán keresztül a Klauzál téri központi ünnepség helyszínére. Ott a Szegedi Nemzeti Színház művészei adtak műsort, majd Botka László, Szeged Város polgármestere mondott ünnepi beszédet.

ocsa.jpeg

est Megyében is aktív szerepet vállaltak a polgárőrök, a települési megemlékezéseken. Koszorúzások, felvonulások rendjére vigyáztak, illetve voltak annak részesei. Lovasok, motorosok és gépkocsizó, valamint gyalogos járőrök vettek részt az eseményeken megye szerte, mint például Nagytarcsán, Ócsán, Pilisjászfalun vagy Szentendrén.
Pécsett, koszorúzással egybekötött ünnepségen emlékeztek meg pénteken délelőtt az ünneplők. A Kossuth szobornál a Baranya Megyei Polgárőr Egyesületek Szövetsége is elhelyezte koszorúját, melyet Fuksa Ágnes, Lankovics Emil illetve Tuczai Dániel kísért.
Bólyban, a Bólyi Polgárőr Egyesület nevében a Hősök terén Peti József elnök és Németh Róbert is elhelyezte koszorúját. Nagytótfalun a település vezetői mellet a polgárőr egyesület vezetői is helyeztek el koszorút a  templom előtti kopjafánál. A Tenkes Lovas Sport Hagyományőrző Polgárőr Egyesület tagjai pedig Siklóson  biztosították a Petőfi szobornál tartott megemlékezést.

 

További képek itt, illetve a Fotóalbumban

 

Forrás:http://www.opsz.hu/

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.

Nyelvek

MagyarDeutschEnglish

Profilkép

Pontos idő


Naptár


Retró Rádió

Online rádió indítása!

Elsősegély

SOS - Elsősegély alkalmazás

Gyorsan és könnyen használható alkalmazás vészhelyzet esetére és a felkészüléshez. Kattintson és nézze meg!


Időjárás


Országos Polgárőr Szövetség


Kövessen minket a Facebook-on!


Levelezőlista


Elérhetőség

Kapcsolat

Levelezési cím:
8200 Veszprém, Bajcsy Zs. u. 2.
Email.: polgarorvp@gmail.com


Ügyfél fogadás:

Hétfőtől- Csütörtök 7.00-15.00-ig.
Péntek 7.00- 12.00-ig.

Elérhetőség:

Trombitásné Hegyaljai Éva
E-mail: polgarorvp@gmail.com
Tel:06-30/650-3810
06-88/428-022 - 1880 mellék

Dülk Anita
E-mail:polgarorvp@gmail.com
Tel:06-30/650-3798
06-88/428-022 - 1880 mellék

Statisztika

Online: 14
Összes: 602187
Hónap: 35012
Nap: 1566