Megtalálták a 12 éves kamaszt

Mozgalmas volt a Pest Megyei Polgárőr Szövetség 24 órás ügyeletének élete a hétvégén.

Tájékoztatásuk szerint a budaörsi rendőrkapitányság illetékességi területéről szolgálatba bejelentkezett polgárőrök megfeszített feladatellátásokat hajtottak közösen végre. Pilisjászfalui Polgárőr Egyesület, Liget Polgárőr Egyesület, Hegyvidék Polgárőr Egyesület tagjai először egy lakóháztűzhöz siettek, majd egy 12 éves eltűnt gyermek kereséséhez kérték a segítségüket, de egy bántalmazási ügyhöz is kérte a rendőrség a polgárőrök segítségét.

Az egyesületek szolgálatban lévő tagjai külön-külön kiválóan helytálltak az általános feladatok végzése mellett a területükön kialakult rendkívüli helyzetek kezelésében – mondta dr. Bilisics Péter, a Pest Megyei Polgárőr Szövetség elnöke, aki még hozzátette – az eltűnt gyermeket a Hegyvidék Polgárőr Egyesület szolgálatos járőrei szerencsére épségben és egészségesen megtalálták.

Forrás:https://www.opsz.hu