Megtalálták az eltűnt gyereket

szomoru_gyerek.jpgRendőrök és polgárőrök találták meg a Szegeden eltűnt kisfiút.

Rendőrök és polgárőrök találták meg a Szegeden eltűnt kisfiút.

szomoru_gyerek.jpg

Szegeden, a nyílt utcán lett rosszul 2015. 06. 22-én délután egy férfi, aki mellett ott volt a tízéves kisfia. A férfihez azonnal mentőt hívtak, akit elszállítottak a klinikára. A mentők miután értesítették a rokonokat kiderült, hogy az elszállított férfi mellett már nem találták meg a kisfiát.

A hozzátartózok azonnal hívták a rendőrséget, akik pillanatok alatt megkezdték az adatgyűjtést, majd megszervezték a keresést. Rendőrségi felkérésre az Alsóvárosi Polgárőr Közhasznú Egyesület több polgárőre is bekapcsolódott a felkutatásban.

Az akciónak szerencsére hamar meg lett az eredménye, mivel az egyik Makkos házi lakótelepen lakó polgárőr felismerte a megszeppent kisfiút, akit igyekezett megnyugtatni, amíg a rendőrök a helyszínre érkeztek. A kisfiú elmondta, hogy édesapja megengedte neki, hogy osztálytársával elmenjen egy közeli rendezvényre. Szerencsére az ijedségen kívül nem esett semmi baja.

A rendőrök az időközben megérkező nagykorú testvérnek átadták az eltűntnek hitt gyermeket.

Sándor János egyesületi elnök szerint a polgárőrség 6 fővel és három gépjárművel segítette a keresést.

(Fotó: illusztráció)

Forrás:http://www.opsz.hu