Minden idők legjobb polgárőr napja volt Baján

A 24. Országos Polgárőr Napot értékelte Baja Város vendégeként, a 22. Bajai Halfőző Fesztiválra július 14-én érkező dr. Túrós András, az Országos Polgárőr Szövetség elnöke, aki úgy fogalmazott: A június 23-án megtartott Országos Polgárőr Nap, minden idők legjobb polgárőr napja volt.

ertekeles.jpg

A minden évben megrendezésre kerülő Országos Polgárőr Nap a legrangosabb esemény a Polgárőrség életében. A rendezvénynek idén, június 23-án, Baja város adott otthont, melyen több mint 5 és fél ezer polgárőr, illetve meghívott vendég vett részt. A sikerhez elengedhetetlen szervező és végrehajtó munkában részt vettek az országos és a megyei polgárőr szövetség munkatársai mellett a különböző tagozatok aktivistái, a bajai járás polgárőr egyesületeinek tagjai, a Baja Marketing Kft. munkatársai, a bajai rendőrkapitányság és a bajai katasztrófavédelmi kirendeltség munkatársai is, valamint jelentős segítséget nyújtott Baja Város Önkormányzata és az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság.
Dr. Túrós András, az OPSZ elnöke a rendezvényt a minden idők legjobb polgárőr napjaként értékelte, majd dr. Fekecs Dénessel, a Bács-Kiskun Megyei Polgárőr Szövetség elnökével közösen elismeréseket adtak át. Ezzel is megköszönve mindazok munkáját, akik a szervezésben kimagasló teljesítményt nyújtottak.

(Forrás: Ancsin Rajmund)