Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Nagy Krisztián lett a celldömölki elnök

nagy_krisztian.jpgTisztújításra került sor nemrégiben a Celldömölki Polgárőr Egyesület rendkívüli közgyűlésén, ahol a tagság Nagy Krisztiánt választotta meg elnöknek.

article preview

Tisztújításra került sor nemrégiben a Celldömölki Polgárőr Egyesület rendkívüli közgyűlésén, ahol a tagság Nagy Krisztiánt választotta meg elnöknek.

 

nagy_krisztian.jpg

 

Lacza Péter, a Celldömölki Polgárőrség elnöke, a Celldömölki járás koordinátora és a Vas Megyei Polgárőr Szövetség alelnöke hosszú betegség után 2016. január 8.án elhunyt, ezért az egyesületnél rendkívüli közgyűlést kellett összehívni. Az értekezleten egyedüli jelöltként Nagy Krisztiánt választotta meg a szervezet. Ferenczi Zoltán elnökhelyettest, illetve Kovács Benjamin titkárt - hasonlatosan az elnökhöz - teljes létszámban támogatták a jelenlévők.

Megválasztása után Nagy Krisztián megfogalmazta: gyökeresen változtatni fog a Polgárőrség munkáján, hogy javítsa annak megítélését. „A konkrét hiányosságok, problémák és gyanúk tételes felsorolása helyett azok mielőbbi megoldására törekszem – mondta, majd a terveket taglalva kiemelte - Kora tavasszal tervezek egy nyilvános lakossági fórumot, ahol ismertetem az addig elvégzett munkát, majd bemutatom az újjáalakult szervezetet és megosztom a város, illetve a környező települések lakóival a konkrét terveimet.

Nagy Krisztián nem "csak" polgárőr. A közösségért végzett szolgálataihoz hozzá tartozik, hogy meghatározó tagja az Együtt Celldömölk Városért Egyesületnek. Az egyesület tagjainak munkásságát a városban sokan jól ismerik.
 

 

Forrás:http://www.opsz.hu

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 Pontos idő


Naptár


Retró Rádió

Online rádió indítása!

Elsősegély

SOS - Elsősegély alkalmazás

Gyorsan és könnyen használható alkalmazás vészhelyzet esetére és a felkészüléshez. Kattintson és nézze meg!


Időjárás


Országos Polgárőr Szövetség


Kövessen minket a Facebook-on!


Levelezőlista
Statisztika

Online: 14
Összes: 421092
Hónap: 11257
Nap: 380