Nem messze jutottak a lopott fával

lyukovolgy_fatolvaj.jpgA helyi polgárőrök éberségének köszönhetően alig 50 méterre jutott a lopott fával a két lyukóvölgyi elkövető, amit január 10-én próbáltak eltulajdonítani.

lyukovolgy_fatolvaj.jpg

A Miskolc - Lyukóvölgy Polgárőr Egyesület szolgálatot teljesítő tagjai január 10-én éppen a napi szokásos járőri feladatukat látták el, amikor felfigyeltek két férfira az északi város belterületén, az egyik kertes övezetben, akik láthatóan frissen kivágott fát cipeltek zsákokban. A polgárőrök kérdésére elmondták, hogy a fát engedély nélkül vágták ki a feltartóztatás helyszínétől közel 50 méterre egy bozótos, erdős részről. Elmondták azt is, hogy senki se látta őket és bíztak benne, hogy észrevétlenül el tudnak menni, de az éber polgárőröknek köszönhetően nem jutottak messze a frissen kivágott fával.

A polgárőrök azonnal értesítették a Rendőrséget, akik kiérkezéséig a helyszínen visszatartották az elkövetőket.

A rendőrök a két férfit előállították.

Forrás:http://www.opsz.hu