Odafigyeléssel mentettek életet a polgárőrök

Az Esztergom-Kertvárosi Polgárőr Egyesület járőr szolgálatuk során egy nehézkesen mozgó, kerékpárt a főút mellett toló férfira lettünk figyelmesek.

man-1822107_1280-777x437.jpg

Félre álltunk és megkérdeztük jól van-e. Elmondta, hogy fáj mindene, a kerékpárt sem tudja hajtani.
Segítséget nem kért, elmondása szerint haza tolja a kerékpárt. – olvasható az egyesület közleményében.

Másfél óra elteltével a szolgálat során találkoztak az Esztergom Városi Polgárőr Egyesület szolgálatban lévő polgárőreivel. A szoros együttműködésnek köszönhetően, megbeszélték a napi eseményeket. Az esetmegbeszélés kapcsán kiderült, hogy ők nem találkoztak az úrral, így úgy döntöttek, végig nézik azt a területet amerre esetleg mehetett.

22:50-kor a Látóhegyi útról nyíló erdős terület bekötő útjától kb. 10 méterre megtalálták egy fa mellett, kicsavarodott pózban, eszméletlenül. Azonnal bejelentést tettek, s ennek köszönhetően nagyon hamar a helyszínre érkezett a mentő. Az idős embert kórházba szállították.

Forrás:https://polgarorok.hu