OPIT Újra!

Hétfőtől indul Gyenesdiáson a fiatal polgárőrök Országos Polgárőr Ifjúsági Tábora, azaz, ahogyan azt mindenki ismeri OPIT-ja.

A táborba az ország minden szegletéről érkeznek majd a fiatal polgárőrök, akik már felkészültek az egész hetes programra. Hétfőn délelőtt várják a táborszervezők a táborozókat, hogy egy hétig bővíthessék tudásukat, fejleszthessék erőnlétüket. Hétfőtől a táborlakók többek között polgárőr szakmai, honvédelmi, veszélyhelyzet elhárítási és kommunikációs napon, valamint Rei Jitsu edzéseken vesznek részt. Az előadók felkészültségének nagyszerűsége és a tábor fiatal polgárőreinek érdeklődése indokolja, hogy egy kiváló, ismeretekben, információkban gazdag OPIT következik augusztus 7 és 12 között.

A táborról naprakész információkkal fogunk jelentkezni. Interjúkkal, személyes élményekkel, fotókkal gazdagítjuk beszámolóinkat, melyet hétfőtől várhatnak a kedves olvasók.

Forrás:http://polgarorok.hu