Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


OPIT Újra!

Hétfőtől indul Gyenesdiáson a fiatal polgárőrök Országos Polgárőr Ifjúsági Tábora, azaz, ahogyan azt mindenki ismeri OPIT-ja.

article preview

Hétfőtől indul Gyenesdiáson a fiatal polgárőrök Országos Polgárőr Ifjúsági Tábora, azaz, ahogyan azt mindenki ismeri OPIT-ja.

 

A táborba az ország minden szegletéről érkeznek majd a fiatal polgárőrök, akik már felkészültek az egész hetes programra. Hétfőn délelőtt várják a táborszervezők a táborozókat, hogy egy hétig bővíthessék tudásukat, fejleszthessék erőnlétüket. Hétfőtől a táborlakók többek között polgárőr szakmai, honvédelmi, veszélyhelyzet elhárítási és kommunikációs napon, valamint Rei Jitsu edzéseken vesznek részt. Az előadók felkészültségének nagyszerűsége és a tábor fiatal polgárőreinek érdeklődése indokolja, hogy egy kiváló, ismeretekben, információkban gazdag OPIT következik augusztus 7 és 12 között.

A táborról naprakész információkkal fogunk jelentkezni. Interjúkkal, személyes élményekkel, fotókkal gazdagítjuk beszámolóinkat, melyet hétfőtől várhatnak a kedves olvasók.

 

Forrás:http://polgarorok.hu

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 Pontos idő


Naptár


Retró Rádió

Online rádió indítása!

Elsősegély

SOS - Elsősegély alkalmazás

Gyorsan és könnyen használható alkalmazás vészhelyzet esetére és a felkészüléshez. Kattintson és nézze meg!


Időjárás


Országos Polgárőr Szövetség


Kövessen minket a Facebook-on!


Levelezőlista
Statisztika

Online: 19
Összes: 420796
Hónap: 11278
Nap: 413