OPSZ válasza

Az elmúlt időszakban újságíró barátunk és Szabó József polgárőr kérdéseire, az OPSZ a következő válaszokat adja.

Spirk Józsefnek szóló levél

300x300_opsz_logo_1000.jpg

Szabó József Monostorpályi polgármestere, polgárőr, adatigénylése az OPSZ ügyintézőinek, alaptevékenységük ellátásához szükséges munkaerőforrás aránytalan mértékű igénybevételével járt. Az adatigénylés szempontjainak megfelelő adatok kigyűjtése, előállítása nem munkaköri feladatuk, a kért információk jelentős többletmunkával voltak előállíthatóak. A munkát 2019. január 17-ére túlmunkában elvégezték, melynek költsége 96 963 forint részükre kifizetésre került az OPSZ költségvetésének a terhére.
Az adatokat most közzétesszük. A költségeket a szövetség, ezáltal minden egyes polgárőr viseli, tekintettel arra, hogy Szabó József a költségek kifizetését nem vállalta, hanem inkább az újságokhoz fordult.
Szabó Józsefnek szóló levél

Forrás:http://www.opsz.hu/