Polgárőr segítséggel fogták el rablókat

nyirmada_szolgalat.jpgA múlt szombaton szokásos szolgálatba indult a nyírmadai polgárőr páros. Baráti Sándor és Poór István, mint mindig most is bejelentkeztek a rendőrségre, majd Földi Miklós polgárőr vezetőtől kértek személyre szabott eligazítást.

nyirmada_szolgalat.jpg

A páros ez alkalommal Nyírmada belterületét kapta meg, ahol aznap, azaz 2016. február 13-án 13 és 14 óra között, az Arany János utcában egy 83 éves idős asszonyt támadott meg két fiatalkorú fiú. Az asszony kezéből kitépték táskáját, majd elmenekültek. Az elkövetőkről mindössze annyit lehetett tudni, hogy mindkettő fiatalkorú, az egyikőjük barna, míg a másik fekete kabátot viselt.

A polgárőrök a rendőrökkel egyeztették a feladatokat, majd nekiláttak az adatgyűjtésnek, az elkövetők felkutatásának.

A rendőri tevékenységet támogató akció eredményesen zárult, a csapatmunka révén az elkövetőket rövid idő alatt előállították.

Forrás:http://www.opsz.hu/

Nyelvek

MagyarDeutschEnglish

Profilkép

Elérhetőség

Levelezési cím:
8200 Veszprém, Bajcsy Zs. u. 2.
Email.: polgarorvp@gmail.com

Ügyfél fogadás: