Polgárőrök is jelentkezhetnek

Az Országos Polgárőr Szövetség elnöke körlevélben hívja fel a figyelmet a polgárőröket is érintő iskolaőri álláslehetőségre.

Tisztelt Elnök Úr!

Tájékoztatom, hogy dr. Balogh János r. altábornagy, országos rendőrfőkapitány - a szoros együttműködésre való tekintettel - az iskolaőrség keretében történő, polgárőrök foglalkoztatásának lehetőségét vetette fel. A Rendőrség olyan polgárőrök jelentkezését várja, akik előképzettségükkel, referenciáikkal és elhivatottságukkal garanciát jelentenének arra, hogy a Rendőrség állománya - az iskolaőri feladatokra - szakmailag felkészült tagokkal bővül.
Erre való figyelemmel kérem, hogy szíveskedjen az egyesületeket és a polgárőröket tájékoztatni és elősegíteni az iskolaőri feladatokra való jelentkezést.
Kérem, kísérje figyelemmel az iskolaőri munkakör betöltéséről szóló álláshirdetést, és szíveskedjen elérhetővé tenni a megyei szövetség honlapján.

A link elérhető itt: http://www.police.hu/iskolaor

Köszönöm együttműködését!

Tisztelettel:

Budapest, 2020. július 22.
Dr. Túrós András

A körlevél pdf formátumban itt olvasható

Forrás:https://www.opsz.hu/