Polgárőrök Szentes város nyugalmáért

opsz.jpgA Szentesi Polgárőr Egyesület figyelembe vette a város lakosságának kérését, ezért heti két-három alkalommal, különösen a délutáni és esti órákban fokozott járőr és figyelő szolgálatot látnak el a Kurca folyónál fekvő dél-alföldi város központjában.

Az utóbbi időben több panasz is érkezett a szabadidejüket pihenéssel és kikapcsolódással eltölteni szándékozók részéről, hogy Szentes belvárosában hangoskodnak a fiatalok, csoportosan az ülőpadok között kerékpároznak, gördeszkáznak
A lakossági igényt meghallva a Szentesi Polgárőr Egyesület tagjai úgy döntöttek, hogy fokozott szolgálatot látnak el, hogy jelenlétükkel is megóvják a belváros nyugalmát, illetve bűncselekmény vagy szabálysértés esetén, azonnal értesíteni tudják a hatóságokat.
„A szentesi polgárőrök a rendszeres jelenlétükkel igyekeznek elejét venni az ide kilátogató főleg kisgyermekes és idősebb korosztályú személyek esetleges inzultálásának, nyugalmuk megzavarásának. A szentesi polgárok bizakodnak abban, hogy a polgárőrök jelenlétének köszönhetően, nyugodtabbá és csendesebbé válik majd ezen terület, valamint erősödik a lakosság szubjektív biztonságérzete" - tette hozzá Szabó Zoltán sajtóreferens.

Forrás:http://www.opsz.hu

Nyelvek

MagyarDeutschEnglish

Profilkép

Elérhetőség

Levelezési cím:
8200 Veszprém, Bajcsy Zs. u. 2.
Email.: polgarorvp@gmail.com

Ügyfél fogadás: