Polgárőrök versenyeztek

Elméleti és vezetéstechnikai tudásukról adtak számot a megyei polgárőrök Jász-Nagykun-Szolnok megyében.

versenypolg0825-5-777x437.jpg

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Balesetmegelőzési Bizottság 2018. augusztus 24.-én rendezte meg a megyei polgárőr versenyt.

A versenyre meghívást kaptak a helyi rendőrkapitányságok illetékességi területén lévő települések polgárőrei. A résztvevők a Szolnoki Rendőrkapitányság épületében kezdték a napot, ahol KRESZ és szakmai elméletben mérettették meg magukat. Ezt követte a vezetéstechnikai versenyszám, ahol mindenki volán mögé ült.

A nap végén Kosztyó Gábor rendőr alezredes, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztály vezetője és Szabó Zoltán a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Polgárőr Szövetség elnöke köszönték meg a versenyt a résztvevőknek és adták át a díjat a nyerteseknek. A képzeletbeli dobogó III. fokára a törökszentmiklósi Szabó Zoltán állhatott. Másodikként vehette át az oklevelet a szolnoki Imre Lajos és az I. helyezésnek járó elismerést a tiszaföldvárról érkező Kecse László kapta.

Az országos polgárőr versenyt 2018. szeptember 22-én rendezik meg Budapesten, ahol megyénket a megyei versenyen összetett legjobb eredményt elérő egyéni I. és II. helyezett fogja képviselni.

Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság