Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
article preview

Segédmotorok és laptopok a polgárőröknek

Impozáns látványt nyújtott a 37 robogó, amelyet a Készenléti Rendőrség alakuló terén sorakoztattak fel majdani használóikkal, az átvevő polgárőrökkel április 27-én.

Impozáns látványt nyújtott a 37 robogó, amelyet a Készenléti Rendőrség alakuló terén sorakoztattak fel majdani használóikkal, az átvevő polgárőrökkel április 27-én. A segédmotor-kerékpárokat az Országos Rendőr-főkapitányság – Országos Baleset-megelőzési Bizottsága adományozta az önkéntes bűnmegelőzőknek. Ezzel egy időben az informatikai fejlesztés részeként 27 laptopot adott át a Magyar Telekom Nyrt. az Országos Polgárőr Szövetség egyesületeinek.

 

Segédmotorok és laptopok a polgárőröknek

 

Az átadó ünnepségen Papp Károly r. altábornagy, az ORFK vezetője kiemelte: a Rendőrség nagyra értékeli azt a tevékenységet, amelynek köszönhetően az elmúlt évtizedekben a magyarországi közrend, közbiztonság alakításának megkerülhetetlen tényezőjévé vált a Polgárőrség, amelynek tagjaira a rendőrök mindig számíthatnak. 

Túrós András gratulál Szabó EndrénekA Polgárőrség a Rendőrség kiemelt stratégiai partnere, s olyan fontos területeken is együttműködnek, mint a közlekedésbiztonság és a közlekedési morál alakítása. Ugyanakkor az illegális migrációs megállításában is szerepet vállaltak, emellett a déli határra vezényelt rendőrök pótlásából jelentős mértékben kiveszik a részüket. Ennek is köszönhető, hogy nem alakult ki közbiztonsági hiátus egyetlen területen sem.
Beszéde végén a főkapitány átadta egy robogó kulcsát Szabó Endrének, a Hollókői Polgárőrség képviselőjének.

Fülöp Gábor ad át egy ajándék laptopot Csányi GábornakÁllampolgárként is érzem, látom azt az önzetlen, másokért végzett mindennapos önkéntes tevékenységet, amit a polgárőrök végeznek például szűkebb pátriánkban is. Tisztelet és becsület az önkéntes bűnmegelőzőknek azért, hogy szabadidejüket, a családtól „elvett” órákat mások biztonságának megvédésére használják fel. Ezt a köszönetet szeretnénk kifejezni a Telekom Nyrt. részéről azzal, hogy hozzájárulunk a polgárőr egyesületek informatikai fejlesztéséhez a most átadásra kerülő notebookkal – mondta köszöntőjében Fülöp Gábor értékesítési igazgató, aki jelképesen átnyújtott egy laptopot Csányi Gábornak, a Kónyi Polgárőr Egyesület képviselőjének.

Válaszbeszédét dr. Túrós András, az OPSZ elnöke azzal kezdte: a legnagyobb elismerés és köszönet az Országos Rendőr-főkapitányságnak, az OBB-nek és a Telekomnak azért, hogy hozzájárulnak ily módon is a Polgárőrség technikai fejlesztéséhez. A polgárőrök a magyarországi bűnmegelőzés és bűnüldözés fontos pillérévé váltak az elmúlt negyedszázadban. Mindennapos feladataik ellátásához az utóbbi három évben 130 robogót, csaknem ezer kerékpárt kaptak, emellett a lovas járőrszolgálat működését is mintegy 30 millió forinttal támogatta a Rendőrség. Az informatikai fejlesztésből a Telekom csaknem félszáz laptop adományozásával vette ki a részét. Köszönjük, s reménykedünk a folytatásban, hogy az önkéntes bűnmegelőzők még eredményesebben végezhessék bűnmegelőző tevékenységüket.

A beszédek elhangzása után Papp Károly, Fülöp Gábor és dr. Túrós András elbeszélgettek a járműveket és laptopokat átvevő polgárőrökkel.

(Szöveg: T. Z. Fotó: Szabó László)

 

Forrás:http://www.opsz.hu/

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.

Nyelvek

MagyarDeutschEnglish

Profilkép

Pontos idő


Naptár


Retró Rádió

Online rádió indítása!

Elsősegély

SOS - Elsősegély alkalmazás

Gyorsan és könnyen használható alkalmazás vészhelyzet esetére és a felkészüléshez. Kattintson és nézze meg!


Időjárás


Országos Polgárőr Szövetség


Kövessen minket a Facebook-on!


Levelezőlista


Elérhetőség

Kapcsolat

Levelezési cím:
8200 Veszprém, Bajcsy Zs. u. 2.
Email.: polgarorvp@gmail.com


Ügyfél fogadás:

Hétfőtől- Csütörtök 7.00-15.00-ig.
Péntek 7.00- 12.00-ig.

Elérhetőség:

Trombitásné Hegyaljai Éva
E-mail: polgarorvp@gmail.com
Tel:06-30/650-3810
06-88/428-022 - 1880 mellék

Dülk Anita
E-mail:polgarorvp@gmail.com
Tel:06-30/650-3798
06-88/428-022 - 1880 mellék

Statisztika

Online: 11
Összes: 602187
Hónap: 35010
Nap: 1566