Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Segítettek a polgárőrök Egerbaktán

baktai-polgarorok_20141120232316_95.jpgÉberségről tettek tanúbizonyságot azok a járőröző egerbaktai polgárőrök, akik megtalálták a település melletti erdőben tévedt nőt.

 
Éberségről tettek tanúbizonyságot azok a járőröző egerbaktai polgárőrök, akik megtalálták a település melletti erdőben tévedt nőt.
A Heves megyei Egerbaktán teljesített szolgálatot a minap a helyi polgárőrség három tagja. Malacsik Dénes, Fehér Csaba és Barkóczi Géza az Egut-telep mögötti területen járőrözött éppen, amikor jajveszékelést hallottak az erdős rész felől. Azonnal a hang irányába indultak, s hamarosan egy idős nőre bukkantak a fák között. A polgárőrök kérdésére elmondta, hogy a falubeli otthonából indult útnak, de arra nem emlékszik, miként került az erdőbe.

A polgárőrök megállapították, hogy az eltévedt asszonynak az ijedtségen kívül nem történt más baja. Ezt követően a patakon átkelve kihozták az erdős részről, majd hazavitték a lakására. Az esetről értesítették a helyi körzeti megbízottat, aki megtette az ilyenkor szükséges intézkedéseket.
A szerencsésen végződött eset után mind a bajba jutott nő, mind az időközben értesített fia köszönetet mondott a polgárőrök éberségéért és segítségéért.

 

Sz. I.

Forrás:http://www.opsz.hu

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 Pontos idő


Naptár


Retró Rádió

Online rádió indítása!

Elsősegély

SOS - Elsősegély alkalmazás

Gyorsan és könnyen használható alkalmazás vészhelyzet esetére és a felkészüléshez. Kattintson és nézze meg!


Időjárás


Országos Polgárőr Szövetség


Kövessen minket a Facebook-on!


Levelezőlista
Statisztika

Online: 5
Összes: 390947
Hónap: 4726
Nap: 138