Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Sikerre ítélve

egyuttmukod0926.jpgKomárom-Esztergom megye 12 települése is részt vesz a 250x100 Biztonság programban.

Komárom-Esztergom megye 12 települése is részt vesz a 250x100 Biztonság programban.

 

egyuttmukod0926.jpg

Komárom-Esztergom megyében továbbra is a jogsértések számának csökkentése és a lakosság szubjektív biztonságérzetének növelése a rendőrség és a polgárőrség célja. Ebben a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság és a megyében működő polgárőr egyesületek vezetőinek közös munkaértekezletén is egyet értettek a felek, akik az Országos Rendőr-főkapitányság, a Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács és az Országos Polgárőr Szövetség által meghirdetett 250x100 Biztonság programról egyeztettek 2014. szeptember 22-én. A bűnmegelőzési mintaprogramban Komárom-Esztergom megye 12 települése vesz részt: Esztergom, Kisbér, Oroszlány, Tárkány, Tatabánya, Tokodaltáró, Lábatlan, Nyergesújfalu, Tata, Vérteskethely, Kömlőd és Nagyigmánd.

Az érintett települések elsősorban azért kerültek be a programba, mert a település elhelyezkedését, a lakosság életkor szerinti megoszlása indokolttá tette és nem utolsó sorban azért, mert ezeken a teleüléseken igen aktív, a folyamatos közös járőrszolgálatok számában is mérhető a rendőrség és a polgárőrség közötti együttműködés.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság rendészeti főkapitány helyettese és a Komárom-Esztergom Megyei Polgárőr Szövetség elnöke egyet értett abban, hogy a megyében a közbiztonság az országos átlaghoz hasonlóan jó, de a közös járőrszolgálatok fokozásával ennél is jobbá tehető nemcsak a programban részt vevő településeken, hanem a megye valamennyi városában, falujában. E cél eléréséhez segítségül kell hívni a mezőőröket, a vadőröket és a vadászokat is.

 

Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság

Forrás:http://www.radiop.hu/

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 Pontos idő


Naptár


Retró Rádió

Online rádió indítása!

Elsősegély

SOS - Elsősegély alkalmazás

Gyorsan és könnyen használható alkalmazás vészhelyzet esetére és a felkészüléshez. Kattintson és nézze meg!


Időjárás


Országos Polgárőr Szövetség


Kövessen minket a Facebook-on!


Levelezőlista
Statisztika

Online: 20
Összes: 420804
Hónap: 11279
Nap: 413