Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Szemetet szedtek

szemetszedes_dunaharaszti.jpg

Már a tavaszi nagytakarításra készültek a polgárőrök Dunaharasztin, ugyanis január 30-án szemetet szedtek a település melletti erdőben.

 

article preview

Már a tavaszi nagytakarításra készültek a polgárőrök Dunaharasztin, ugyanis január 30-án szemetet szedtek a település melletti erdőben.

 

szemetszedes_dunaharaszti.jpg

 

Családi összefogással gyűjtöttek szemetet január végén a Dunaharaszti Városi Polgárőr Egyesület Lovas csoportjának tagjai. A város felső részén takarították ki az erdős területet, ami sajnos kiválóan alkalmas a zugszemét és az építési törmelék lerakására.
A polgárőrök nagy mennyiségű szemetet, építési-, bontási törmeléket és kommunális hulladékot összeszedték, egy helyre depózták, hogy az önkormányzat utána azt eltudja szállítani.

 

Mint kiderült, évek óta rendszeresen kerül az erdő területére hulladék, még a súlyos büntetés kiszabásának lehetősége ellenére is. Vannak, akik úgy vélekednek, hogy vélhetőleg a városban lakók lehetnek az elkövetők.

 

Dunaharaszti Városi Polgárőr Egyesület Lovas csoportja legutóbb két éve hajtott végre hasonló akciót, szedtek szemetet és felcsaptak önkéntes közmunkásnak.

 

Az eseményt videón is dokumentálták.

 

 

Forrás:http://www.opsz.hu

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 Pontos idő


Naptár


Retró Rádió

Online rádió indítása!

Elsősegély

SOS - Elsősegély alkalmazás

Gyorsan és könnyen használható alkalmazás vészhelyzet esetére és a felkészüléshez. Kattintson és nézze meg!


Időjárás


Országos Polgárőr Szövetség


Kövessen minket a Facebook-on!


Levelezőlista
Statisztika

Online: 20
Összes: 420793
Hónap: 11277
Nap: 410