Szolgálatukért kitüntetést kaptak és együtt ünnepeltek a polgárőrök

2019. január 26-án este a Keceli Polgárőr Egyesület megtartotta ez évi bálját a Városi Könyvtár és Művelődési Ház nagytermében. Flaiszné Sendula Margit, Haszilló Ferenc Kecel Város polgármestere és Hangya Ákos, a Keceli Rendőrőrs parancsnoka üdvözölték Szentgyörgyi Alajos tiszteletbeli tagot és minden jelenlévőt. – olvasható a VIRA Magazin oldalán.

kecel0127-1-777x437.jpg

Orcsik István, a Keceli Polgárőr Egyesület elnöke röviden értékelte az éves munkát, majd köszöntet mondott a támogatóknak.

Fotó: VIRA Magazin

Sok éves szolgálatért kaptak elismerésként díjat a keceli polgárőrök

A rendezvényen az est folyamán elismeréseket osztottak ki a Polgárőr Egyesület tagjai között. Polgárőr szolgálatért emléklapokat és ajándéktárgyakat Lengyel Gábortól, a BKM Polgárőr Szövetség elnökségi tagjától, járási koordinátorától vehették át a következők:

• 5 éves szolgálatért: Farkas Jenő
  • 10 éves szolgálatért: Orcsik Szabolcs, Petróczi István, Skropkó Nándor, Török György
  • 15 éves szolgálatért: Béleczki András, Bonyhádi Csaba, Farkas Zoltán, Flaisz Krisztián, Grobál Ferenc, Haszilló József, Mácsai István

2018-ban a Keceli Polgárőr Egyesületben végzett kimagasló tevékenységéért oklevelet érdemelt: Balog Diána, Flaisz Nándor, Flaisz Sándor, Gubicza Zoltán, Orcsik András, Orcsik László, Sendula Attila, Szabián Ferenc, Szebenyi Alex, Szebenyi Ferencné, Tukacsné Csík Anita, Török György

Előadásával forró hangulatot teremtett az Exotic Tánc Sport Egyesület

A hangulat megalapozásában aktívan kivette részét az Exotic Tánc Sport Egyesület. A táncosok örültek a felkérésnek és lelkesen készültek, hogy bemutathassák tudásukat.
Cha-cha-cha-t, rumbát, szambát, jive-ot mutattak be, forró hangulatot teremtve. Felkészítőjük Orcsik Attila volt.
Fellépett: Tamaskó Zalán-Király Lilla, Csonka Ákos-Király Enikő, Veréb Andor-Csúzi Fanni, Balogh Ádám-Andriska Dóra

A Fürtös vendéglő által főzött finom vacsora után a The End zenekar zenéjére jókedvűen gyakorolhatták a vendégek a bemutatott tánclépéseket.

Forrás, fotók: VIRA Magazin – Varga Eszter