Tervezz új logót!

A 25 éves Országos Polgárőr Szövetség a megújulását kifejezendő pályázatot ír ki egy, a jelenleginél korszerűbb, megjelenésében modernebb logo megtervezésre, elészítésére. A dicsőség mellett még pénzjutalom is jár a győztesnek.

logoterv.jpg

Az Országos Polgárőr Szövetség új Logójára irányuló pályázat

Az Országos Polgárőr Szövetség (a továbbiakban: OPSZ) pályázatot ír ki egy a jelenleginél korszerűbb, megjelenésében modernebb grafikai tervezésre. A logó a Szövetség arculatában, kampányaiban, online felületein, rendezvényein, levelezésében és minden tevékenységében megjelenik.

A pályázat feltételei:
A logónak utalnia kell az OPSZ tevékenységére, az önkéntességre, a közrend védelme iránti elkötelezettségre. A grafikai képnek színesben és fekete-fehér nyomtatásban is felismerhetőnek és jól használhatónak kell lennie. Kisebb méretben használva is jól kivehető legyen.
A pályázathoz kötelezően benyújtandó dokumentumok:

• a logó (színes és egyszínű mutációja)
  • rövid magyarázó leírás
  • a pályázó adatai és elérhetőségei (minimum név, mobilszám és e-mail cím)

A logó minimális használható mérete: 100×100 mm. A logót a pályázó jpg, png vagy pdf formátumban küldi meg előzetesen számunkra. A nyertestől a nyertes pályamunkát végül ai (adobe illustrator) és eps (Encapsulated PostScript) formátumban kérjük leadni. Amennyiben a pályázat nyertese az ai és eps formátumú logót nem adja át a pályázat kiírójának, úgy a pályázat kiírója jogosult a pályázati díj kifizetésétől elállni. A logóhoz a felhasznált betűtípust is kérjük mellékelni font formájában. A leadott ai-ban a szöveg NE legyen lekerekítve, hanem fontként szerepeljen.

Benyújtás határideje:
Az alkotásokat 2017. március 30-ig lehet megküldeni, elektronikus úton, a webadmin@opsz.hu címre, első körben png vagy jpg formátumban, megfelelő grafikai minőségben, legfeljebb 2MB méretben. A pályázatban kérjük megadni az alkotó nevét, e-mail címét és telefonszámát is. A beérkezett pályázatokat az OPSZ erre a célra létrehozott döntőbizottsága bírálja el.

A pályázat nyertese 50.000 forint egyszeri díjazásban részesül.

A pályázat benyújtója: Pályázatot nyújthat be bármely természetes személy.

Egyéb információk:
A pályázók a munka beadásával elfogadják a fenti feltételeket. A pályázatot benyújtók vállalják, hogy amennyiben logójukkal megnyerik a versenyt, a fenti pontban lévő térítés mellett az általuk készített logó használati jogát további térítés nélkül átadják az OPSZ-nek, amely jogosultságot szerez a győztesként kiválasztott pályamunka teljes és kizárólagos felhasználására, használatára. A győztes kiléte csak a végeredmény kihirdetésekor derül ki.
Az OPSZ fenntartja magának a jogot, hogy a döntőbizottság döntése alapján a pályázatot eredménytelennek nyilvánítsa, valamint, hogy saját döntése alapján több pályázatot is elfogadjon.

Budapest, 2017. március 6.