Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
article preview

Tervezz új logót!

A 25 éves Országos Polgárőr Szövetség a megújulását kifejezendő pályázatot ír ki egy, a jelenleginél korszerűbb, megjelenésében modernebb logo megtervezésre, elészítésére. A dicsőség mellett még pénzjutalom is jár a győztesnek. 

A 25 éves Országos Polgárőr Szövetség a megújulását kifejezendő pályázatot ír ki egy, a jelenleginél korszerűbb, megjelenésében modernebb logo megtervezésre, elészítésére. A dicsőség mellett még pénzjutalom is jár a győztesnek. 

 

logoterv.jpg

 

Az Országos Polgárőr Szövetség új Logójára irányuló pályázat

Az Országos Polgárőr Szövetség (a továbbiakban: OPSZ) pályázatot ír ki egy a jelenleginél korszerűbb, megjelenésében modernebb grafikai tervezésre. A logó a Szövetség arculatában, kampányaiban, online felületein, rendezvényein, levelezésében és minden tevékenységében megjelenik.

A pályázat feltételei:
A logónak utalnia kell az OPSZ tevékenységére, az önkéntességre, a közrend védelme iránti elkötelezettségre. A grafikai képnek színesben és fekete-fehér nyomtatásban is felismerhetőnek és jól használhatónak kell lennie. Kisebb méretben használva is jól kivehető legyen.
A pályázathoz kötelezően benyújtandó dokumentumok: 

  • a logó (színes és egyszínű mutációja)
  • rövid magyarázó leírás
  • a pályázó adatai és elérhetőségei (minimum név, mobilszám és e-mail cím)

A logó minimális használható mérete: 100×100 mm. A logót a pályázó jpg, png vagy pdf formátumban küldi meg előzetesen számunkra. A nyertestől a nyertes pályamunkát végül ai (adobe illustrator) és eps (Encapsulated PostScript) formátumban kérjük leadni. Amennyiben a pályázat nyertese az ai és eps formátumú logót nem adja át a pályázat kiírójának, úgy a pályázat kiírója jogosult a pályázati díj kifizetésétől elállni. A logóhoz a felhasznált betűtípust is kérjük mellékelni font formájában. A leadott ai-ban a szöveg NE legyen lekerekítve, hanem fontként szerepeljen.

Benyújtás határideje:
Az alkotásokat 2017. március 30-ig lehet megküldeni, elektronikus úton, a webadmin@opsz.hu címre, első körben png vagy jpg formátumban, megfelelő grafikai minőségben, legfeljebb 2MB méretben. A pályázatban kérjük megadni az alkotó nevét, e-mail címét és telefonszámát is. A beérkezett pályázatokat az OPSZ erre a célra létrehozott döntőbizottsága bírálja el.

A pályázat nyertese 50.000 forint egyszeri díjazásban részesül.

A pályázat benyújtója: Pályázatot nyújthat be bármely természetes személy. 

Egyéb információk:
A pályázók a munka beadásával elfogadják a fenti feltételeket. A pályázatot benyújtók vállalják, hogy amennyiben logójukkal megnyerik a versenyt, a fenti pontban lévő térítés mellett az általuk készített logó használati jogát további térítés nélkül átadják az OPSZ-nek, amely jogosultságot szerez a győztesként kiválasztott pályamunka teljes és kizárólagos felhasználására, használatára. A győztes kiléte csak a végeredmény kihirdetésekor derül ki.
Az OPSZ fenntartja magának a jogot, hogy a döntőbizottság döntése alapján a pályázatot eredménytelennek nyilvánítsa, valamint, hogy saját döntése alapján több pályázatot is elfogadjon.Budapest, 2017. március 6.
Országos Polgárőr Szövetség

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.

Nyelvek

MagyarDeutschEnglish

Profilkép

Pontos idő


Naptár


Retró Rádió

Online rádió indítása!

Elsősegély

SOS - Elsősegély alkalmazás

Gyorsan és könnyen használható alkalmazás vészhelyzet esetére és a felkészüléshez. Kattintson és nézze meg!


Időjárás


Országos Polgárőr Szövetség


Kövessen minket a Facebook-on!


Levelezőlista


Elérhetőség

Kapcsolat

Levelezési cím:
8200 Veszprém, Bajcsy Zs. u. 2.
Email.: polgarorvp@gmail.com


Ügyfél fogadás:

Hétfőtől- Csütörtök 7.00-15.00-ig.
Péntek 7.00- 12.00-ig.

Elérhetőség:

Trombitásné Hegyaljai Éva
E-mail: polgarorvp@gmail.com
Tel:06-30/650-3810
06-88/428-022 - 1880 mellék

Dülk Anita
E-mail:polgarorvp@gmail.com
Tel:06-30/650-3798
06-88/428-022 - 1880 mellék

Statisztika

Online: 6
Összes: 602410
Hónap: 33597
Nap: 557