Több Polgárőr Egyesület biztosította a Héhalmi Bicikli Körtúrát

hehalom0713-2.jpgElső alkalommal  rendezte meg, Héhalom Önkormányzata. Héhalmi Bicikli Körtúrát, amely egy rövidebb 16-km szakaszból és egy hosszabb 40-km szakaszból állt.

Az elmúlt hét szombaton 10 óra-kor rajtoltak el a biciklisek, akik közt a nagy meleg ellenére  sokan voltak fiatalok, idősek 8 évestől 65 évesig  is.

Természetesen az ifjú Polgárőrök is indultak  a Héhalmi  és Herédi Polgárőrök biztosításba és kísérésben vettek részt, mivel több településen  keresztül vezetett a túra útvonala.  Ezért segítséget kértünk a Palotási, Kisbágyoni, Vanyarci Polgárőröktől, akik örömmel segítettek nekünk mikor a településükön haladtak át a biciklisek, három településen frissítő pontok lettek felállítva ahol szőlőcukrot és frissítő citromlevet osztottak a Héhalmi Polgárőrök és a közösségi  szolgáltatott ellátott diákok.

Ezenkívül köszönet Zsámboki Nándor és Csányi Zsolt körzeti megbízottaknak akik  indulás előtt a túrázókat felkészítették, mire kell  a túra közben odafigyelni és a bicikliseknek fényvisszaverő mellényt a gyerekeknek pedig karkötőket ajándékoztak, Pásztói Rendőrség baleset-megelőzési bizottság jóvoltából.

Fotó: Kopó Mátyás

Forrás:http://radiop.hu