Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Több Polgárőr Egyesület biztosította a Héhalmi Bicikli Körtúrát

hehalom0713-2.jpgElső alkalommal  rendezte meg, Héhalom Önkormányzata. Héhalmi Bicikli Körtúrát, amely egy rövidebb 16-km szakaszból és egy hosszabb 40-km szakaszból állt.

Első alkalommal  rendezte meg, Héhalom Önkormányzata. Héhalmi Bicikli Körtúrát, amely egy rövidebb 16-km szakaszból és egy hosszabb 40-km szakaszból állt.

 

Az elmúlt hét szombaton 10 óra-kor rajtoltak el a biciklisek, akik közt a nagy meleg ellenére  sokan voltak fiatalok, idősek 8 évestől 65 évesig  is.

Természetesen az ifjú Polgárőrök is indultak  a Héhalmi  és Herédi Polgárőrök biztosításba és kísérésben vettek részt, mivel több településen  keresztül vezetett a túra útvonala.  Ezért segítséget kértünk a Palotási, Kisbágyoni, Vanyarci Polgárőröktől, akik örömmel segítettek nekünk mikor a településükön haladtak át a biciklisek, három településen frissítő pontok lettek felállítva ahol szőlőcukrot és frissítő citromlevet osztottak a Héhalmi Polgárőrök és a közösségi  szolgáltatott ellátott diákok.

Ezenkívül köszönet Zsámboki Nándor és Csányi Zsolt körzeti megbízottaknak akik  indulás előtt a túrázókat felkészítették, mire kell  a túra közben odafigyelni és a bicikliseknek fényvisszaverő mellényt a gyerekeknek pedig karkötőket ajándékoztak, Pásztói Rendőrség baleset-megelőzési bizottság jóvoltából. 

Fotó: Kopó Mátyás 

 

Forrás:http://radiop.hu

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 Pontos idő


Naptár


Retró Rádió

Online rádió indítása!

Elsősegély

SOS - Elsősegély alkalmazás

Gyorsan és könnyen használható alkalmazás vészhelyzet esetére és a felkészüléshez. Kattintson és nézze meg!


Időjárás


Országos Polgárőr Szövetség


Kövessen minket a Facebook-on!


Levelezőlista
Statisztika

Online: 2
Összes: 390945
Hónap: 4724
Nap: 137