Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Újjáalakult az OPSZ Sajtószolgálata

Megújulást és dinamizmust rejt magában az OPSZ Sajtószolgálatának átszervezése.

article preview

Tisztelt Polgárőrök!

Az elmúlt hetek során jelentős személyi változások történtek az Országos Polgárőr Szövetség sajtószolgálatánál. Ennek hatására egy megújult csapat kezdi meg 2020. október elsejétől a munkát. A Polgárőr magazin főszerkesztői, valamint az OPSZ hírportál főszerkesztői feladatait ezentúl Erdős Csaba fogja végezni.

Az új főszerkesztő szakmai múltja évtizedes távlatba nyúlik vissza. Tíz évig volt az Axel Springer online szerkesztőségének a megyei vezetője, több vezető regionális lapban, valamint az országos sajtóban is publikált. Az írott és online sajtó mellett a televíziózásban is dolgozott, többek között kereskedelmi csatornáknak készített tudósításokat, riportokat, 2012-től publikál az Országos Polgárőr Szövetség részére.

A sajtófotókat továbbra is Sebestyén Jenő fogja készíteni az OPSZ részére. Az ő neve ismert a szakmában, hiszen több évtizede készít fotókat, munkái országos jelentőségű sajtótermékekben jelentek és jelennek meg ma is.

A sajtómunkát a Polgárőr magazinnal kapcsolatban a megalakított Szerkesztőbizottság felügyeli Csóra György irányításával, a kommunikációs kapcsolatokért Markos György elnökhelyettes felel.

Kérek minden polgárőr szövetséget, polgárőr egyesületet, hogy a hiteles és széleskörű tájékoztatás érdekében minden – a sajtó számára érdekes - eseményről tájékoztatni szíveskedjenek a Sajtószolgálatot.

 Ars poétikánk szerint minden hír fontos, így megpróbálunk minél több teret adni az egyesületi híreknek, beszámolni az eredményekről, szolgálatokról, fontosabb eseményekről.

 Bízunk abban, hogy közös erővel sikerül hiteles képet adni a polgárőrök önkéntes munkájáról, megmutatva a valódi értékét az polgárőr munkának!

 

Forrás:https://www.opsz.hu

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 Pontos idő


Naptár


Retró Rádió

Online rádió indítása!

Elsősegély

SOS - Elsősegély alkalmazás

Gyorsan és könnyen használható alkalmazás vészhelyzet esetére és a felkészüléshez. Kattintson és nézze meg!


Időjárás


Országos Polgárőr Szövetség


Kövessen minket a Facebook-on!


Levelezőlista
Statisztika

Online: 8
Összes: 501657
Hónap: 14436
Nap: 274