Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Újságcikkben köszönte meg a polgárőr tettét

opsz.jpgEgy szolnoki asszony kereste meg a megyei napilap kiadóját, hogy egy újságcikken keresztül köszönje meg Pekár Sándor polgárőr segítségét.

Pekár Sándor polgárõr
Egy szolnoki asszony kereste meg a megyei napilap kiadóját, hogy egy újságcikken keresztül köszönje meg Pekár Sándor polgárőr segítségét.
Az asszony elmondta súlyosan beteg férjével egy családi házban élnek Szolnokon, a Hant utcában. Már több esetben is megpróbáltak hozzájuk ismeretlenek betörni, sajnos sikerrel. Ezért a család úgy döntött, riasztóberendezést telepítenek nem csak a fő, hanem a melléképületekbe is.
- Hajnal volt, amikor hirtelen megszólalt az alsó épület riasztója - idézte fel a történteket a napilapot megkereső asszony. - A férjem súlyos beteg, nem tudott kimenni megnézni. Tudtuk, nem téves jelzésről van szó, mert folyamatosan jelzett riasztó és a mozgásérzékelő is. Nagyon megijedtünk, hiszen védtelennek éreztük magunkat. Azonban hamar jött a segítség. A szomszédban lakó Pekár Sándor polgárőr egy percen belül már nálunk volt. Amikor kimentem hozzá láttuk a lámpája fénycsóvájában, amint az ismeretlen a hátsó kerítésen át elmenekül a helyszínről. Nagyon hálásak vagyunk Sanyinak, nagyon rendes, segítőkész. Ha ő nem jön, biztosan megint megkárosítanak bennünket. Úgy éreztük, köszönetet kell neki mondani ezért a tettéért - hangsúlyozta.
Pekár Sándor évek óta polgárőrként tevékenykedik. A napilapnak adott nyilatkozatában elmondta, kötelességének tartotta azt, amit tett, nem hőstettnek. Ezért is lett polgárőr, hogy ahol szükséges, ott segíteni tudjon - mondta az újságírónak szerényen.

Forrás: http://www.opsz.hu
 
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 Pontos idő


Naptár


Retró Rádió

Online rádió indítása!

Elsősegély

SOS - Elsősegély alkalmazás

Gyorsan és könnyen használható alkalmazás vészhelyzet esetére és a felkészüléshez. Kattintson és nézze meg!


Időjárás


Országos Polgárőr Szövetség


Kövessen minket a Facebook-on!


Levelezőlista
Statisztika

Online: 17
Összes: 430351
Hónap: 9715
Nap: 305