Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Ülésezett a Jelölő és Választási Bizottság

karcag1107.jpgMint ismeretes, az Országos Polgárőr Szövetség november 28.-án rendezi küldöttközgyűlését, amelyen az OPSZ módosított Alapszabályának elfogadása mellett sor kerül a tisztségviselők megválasztására is.

article preview
 

Mint ismeretes, az Országos Polgárőr Szövetség november 28.-án rendezi küldöttközgyűlését, amelyen az OPSZ módosított Alapszabályának elfogadása mellett sor kerül a tisztségviselők megválasztására is.

 

Ennek előkészítéseként november 6.-án Dormándon, a Latinovits kastélyban tartotta első ülését az OPSZ Jelölő és Választási Bizottsága Somogy János elnökletével. A testület tagjai egyhangúan elfogadták ügyrendjüket, majd a személyi kérdésekről váltottak szót. A bizottság tagjai egyértelműen hitet tettek amellett: a Polgárőrségnek a rendet, a fegyelmet, az erőt és az egységet kell sugároznia a közgyűlésen is. Tartják magukat az ismert mondáshoz, miszerint sikeres csapaton ne változtass! Ennek jegyében tettek javaslatot a bizottság tagjainak, hogy ezt képviseljék megyéikben a választási előkészületek során, s vitassák meg elképzeléseiket az általuk képviselt területeken. Következő, november közepén esedékes ülésükön már a megyei szövetségek javaslatait hozzák magukkal, erősítve a fiatalítási elképzeléseket is.

 

Forrás:http://www.radiop.hu

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 Pontos idő


Naptár


Retró Rádió

Online rádió indítása!

Elsősegély

SOS - Elsősegély alkalmazás

Gyorsan és könnyen használható alkalmazás vészhelyzet esetére és a felkészüléshez. Kattintson és nézze meg!


Időjárás


Országos Polgárőr Szövetség


Kövessen minket a Facebook-on!


Levelezőlista
Statisztika

Online: 15
Összes: 430343
Hónap: 9715
Nap: 302