Ülésezett a Jelölő és Választási Bizottság

karcag1107.jpgMint ismeretes, az Országos Polgárőr Szövetség november 28.-án rendezi küldöttközgyűlését, amelyen az OPSZ módosított Alapszabályának elfogadása mellett sor kerül a tisztségviselők megválasztására is.

Ennek előkészítéseként november 6.-án Dormándon, a Latinovits kastélyban tartotta első ülését az OPSZ Jelölő és Választási Bizottsága Somogy János elnökletével. A testület tagjai egyhangúan elfogadták ügyrendjüket, majd a személyi kérdésekről váltottak szót. A bizottság tagjai egyértelműen hitet tettek amellett: a Polgárőrségnek a rendet, a fegyelmet, az erőt és az egységet kell sugároznia a közgyűlésen is. Tartják magukat az ismert mondáshoz, miszerint sikeres csapaton ne változtass! Ennek jegyében tettek javaslatot a bizottság tagjainak, hogy ezt képviseljék megyéikben a választási előkészületek során, s vitassák meg elképzeléseiket az általuk képviselt területeken. Következő, november közepén esedékes ülésükön már a megyei szövetségek javaslatait hozzák magukkal, erősítve a fiatalítási elképzeléseket is.

Forrás:http://www.radiop.hu